تازه‌ها:
فراخوان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای ارسال آثار با موضوع شیر

1399/3/12 دوشنبه

عطیه رزازی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از فعالان فضای مجازی، فعالان سمن های بهداشت و تغذیه، تولیدکنندگان شیر و لبنیات، دامداران و کلیه کسانی که دغدغه کاهش تهدید آمیز سرانه مصرف شیر و لبنیات در خانوارهای ایرانی را دارند، درخواست کرد که از 12 خرداد ماه 1399 به مدت یک هفته ،  آثار خود، شامل: نماهنگ(کلیپ)، موشن گراف، عکس، نقاشی باموضوعات اهمیت مصرف شیر و تاثیر آن بر سلامت، شیر مدارس، ماندگارترین لحظات با شیر به آدرس  http://www.dairyevent.ir  و یا شماره  تلگرام و واتس اپ  09368216049  ارسال کنند.

وی همچنین از این افراد خواست که محتوای تولیدی خود در صفحات شخصی  تویتر و اینستاگرام را با هشتک # شیر و با شعارهای پیشنهادی:

# شیر سالم بنوش، با کرونا بجنگ

با # شیر از زندگی لذت ببر

زندگی با # شیر آغاز می شود

و یا هر شعار خلاقانه دیگر، منتشر سازند و دوستان و نزدیکان خود را برای حضور در این جشن دعوت کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، درباره مناسبت این اقدام، یادآور شد که نزدیک به 20 سال است که اول ماه ژوئن میلادی (مصادف با 12 خرداد) به پیشنهاد سازمان جهانی خوار و بار (فائو) و با اعلام سازمان ملل متحد، روز جهانی شیر، جشن گرفته می شود و در ایران، به عنوان یکی از پیشروترین کشورها در برنامه های ترویجی مصرف شیر به عنوان غذایی کامل و متضمن سلامت جامعه، بخصوص مصرف شیر در مدارس؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، طی دهه گذشته، با برگزاری بسیج آموزش همگانی تغذیه سالم و جشنواره های شیر و سلامت، همواره در ارتقای فرهنگ و دانش تغذیه ای جامعه پیشگام بوده و حفظ و تداوم این برنامه ها و سیاست های افزایش دسترسی به شیر و تضمین امنیت غذایی جامعه در سیاست های اجرایی خود را همواره مدنظر دارد.