پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
معرفی پرسنل
دستورعملها
مطالب علمی _ آموزشی
تماس با گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر :

تلفن :  02833686188

پست الکترونیک:    ncomm@qums.ac.ir

تازه ها
کارگاه آموزشی پزشکان طب کار استان قزوین برگزار گردید.
پزشکان انجام دهنده معاینات سلامت شغلی استان قزوین در خصوص نحوه ثبت اطلاعات در سامانه جامع مدیریت بازرسی و برنامه ادغام بیماریهای غیرواگیر در برنامه سلامت شغلی آموزش دیدند.
کمیته بهداشت در بلایا و حوادث و پدافند غیر عامل مرکز بهداشت استان قزوین با حضور تمامی اعضا خود تشکیل جلسه داد
اعزام تیم ارزیابی سریع و به همراه پایگاه سیار خدمات سلامت و برخی از اقلام مورد نیاز به منطقه ثلاث باباجانی (محل استقرار نیروهای امدادی استان قزوین)
موضوع روز جهانی دیابت (23 آبان ماه) زنان و دیابت است - شعار امسال حق ما داشتن آینده سالم
در حال حاضر در استان قزوین 14524بیمار دیابتی شناسایی و تحت مراقبت و درمان است
خطرسنجی سکته های قلبی – مغزی در استان قزوین
در استان قزوین تا پایان شهریور ماه 1396 تعداد 87422 نفر 30 ساله و بالاتر ، خطرسنجی سکته های قلبی – مغزی انجام شده است.
برگزاری کارگاه دو روزه ایراپن ویژه پزشکان + اسلایدهای آموزشی
کارگاه دو روزه ایراپن ویژه پزشکان در تاریخهای 5و6 مهر ماه 96 وتاریخهای 12و 13 مهرماه 96 در محل سالن معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار گردید .
خطر سنجی سکته قلبی – مغزی همکاران معاونت بهداشتی ، به بهانه روز جهانی قلب
به بهانه روز جهانی قلب خطر سنجی سکته قلبی – مغزی 50 تن از همکاران معاونت بهداشتی در تاریخ 6 مهر ماه96، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شد .
مهار دیابت، هدف اقدامات بهداشتی در استان قزوین
مرگ های ناشی از دیابت طی 10 سال آینده تا بیشتر از 50 درصد در حال افزایش است
خطرسنجی سکته قلبی ومغزی 44713 نفر از ساکنین استان قزوین
درمراکزخدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت باموفقیت انجام شد