بهبود تغذیه جامعه

 
  
تلفن تماس با واحد بهبود تغذیه : مستقیم : 02833686204     داخلی: 208

  پست الکترونیک:  nut@qums.ac.ir

  آدرس کوتاه جهت لینک این صفحه:   http://url.qums.ac.ir/nut

تازه ها
1399/6/17 دوشنبه
توزیع 140سبدغذایی بین کودکان و مادران باردار دارای سوءتغذیه
با همکاری گروه خیرین «کمک»
1399/5/22 چهارشنبه
مجموعه آموزشی پیشگیری و کنترل کرونا براساس طب ایرانی
توصیه‌های تغذیه‌ای براساس آموزه‌های طب سنتی ایران، در همه‌گیری کووید19
1399/5/4 شنبه
توقف روند چاقی کودکان
کودکان چاق به احتمال زیاد در آینده بزرگسالان چاقی خواهند شد.
1399/4/23 دوشنبه
توصیه‌های تغذیه‌ای درهنگام شیوع COVID-19
تغذیه مناسب و تأمین آب بدن (هیدراتاسیون) بسیار مهم است.
1399/4/22 يكشنبه
بخش اول: تغذیه سالم
از کتاب خود مراقبتی جوانان
1399/4/8 يكشنبه
کلیپ کوتاه: کاهش مصرف نمک
موشن گرافی
1399/4/7 شنبه
 مدیریت تغذیه‌ای در تظاهرات گوارشی بیماری کووید-19
بسته آموزشی
1399/3/17 شنبه
در استان قزوین فقط 25 درصد  گروه سنی بالای 18 سال به میزان کافی شیر و لبنیات استفاده می کنند
با توجه به هرم غذایی جامعه ایرانی هر فرد باید 3 سهم از شیر و سایر لبنیات در روز استفاده کنند
1399/3/13 سه‌شنبه
پمفلت‌های آموزشی درمورد فواید شیر و لبنیات
شیر کاملترین نوشیدنی است.
1399/3/12 دوشنبه
فراخوان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای ارسال آثار با موضوع شیر
دریافت آثار: نماهنگ، موشن گراف، عکس، نقاشی، با موضوعات اهمیت مصرف شیر و تأثیر آن بر سلامت
1399/3/7 چهارشنبه
نقش تغذیه در کاهش تمایل به مصرف سیگار
سبزی‌ها به دلیل قلیایی کردن محیط خون سبب کاهش دفع نیکوتین بدن می‌شوند.
1399/3/3 شنبه
پروتکل اجرایی مشاوره تغذیه در سامانه 4030
ویرایش پنجم دستورالعمل