بهبود تغذیه جامعه

  تلفن تماس با واحد بهبود تغذیه : مستقیم : 02833686204     داخلی: 208

  پست الکترونیک:  nut@qums.ac.ir

  آدرس کوتاه جهت لینک این صفحه:   http://url.qums.ac.ir/nut

تازه ها
1397/9/26 دوشنبه
اجرای بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد
طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در دو فاز زمستان 97 و بهار 98 در 52 خوشه (208 خانوار) در سطح استان اجرا خواهد شد
1397/9/20 سه‌شنبه
بروشورهای «پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید»
بروشورهای آموزشی بمناسبت هفته بسیج آموزش تغذیه با رویکرد حساس سازی افزایش پوشش مصرف نمک یددار تصفیه شده
1397/9/12 دوشنبه
مطالب آموزشی بسیج ملی آموزش تغذیه 17 لغایت 21 آذرماه سال 97
وسعت کمبود ید در ایران و جهان - پیام های تغذیه ای بسیج ملی پوشش مصرف نمک یددار تصفیه شده
1397/8/22 سه‌شنبه
اصول مدیریت تغذیه در بحران
اسلایدهای کارگاه آموزشی «اصول مدیریت تغذیه در بحران» تاریخ 20 آبان 1397
1397/8/21 دوشنبه
کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران با مشارکت مدیریت EOCدانشگاه و هلال احمر برگزار شد
با حضور کلیه کارشناسان تغذیه حوزه بهداشت و درمان و هلال احمر استان
1397/8/7 دوشنبه
توصیه‌های تغذیه‌ای در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی
زائرین محترم در انتخاب مواد غذایی هم از لحاظ بهداشتی و هم سالم بودن مواد غذایی دقت کنند.
1397/8/6 يكشنبه
توصیه‌های غذایی برای مراسم پیاده روی اربعین حسینی
موادغذایی را یا باید به صورت کاملا داغ و یا به صورت کاملاً سرد مصرف کنند
1397/7/19 پنجشنبه
توزیع رایگان 1200 تخم مرغ در قزوین توسط حوزه سلامت
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ، با هماهنگی واحد بهبود تغذیه این معاونت و ستاد استانی‌ ترویج مصرف تخم مرغ، تعداد یک هزار و 200 عدد تخم مرغ به صورت رایگان بین مردم توزیع شد
1397/7/15 يكشنبه
۱۷ مهر ماه، روز جهانی تخم مرغ
شعار امسال روز جهانی تخم مرغ: هر انسان سالم، یک تخم مرغ در روز