بهبود تغذیه جامعه

  تلفن تماس با واحد بهبود تغذیه : مستقیم : 02833686204     داخلی: 208

  پست الکترونیک:  nut@qums.ac.ir

  آدرس کوتاه جهت لینک این صفحه:   http://url.qums.ac.ir/nut

تازه ها
1399/1/10 يكشنبه
چاقی و ارتباط آن با بیماری‌های تنفسی
افراد چاق در معرض بیماری(COVID-19) عارضه‌دار هستند.
1399/1/9 شنبه
راهنمای مدیریت تغذیه در دوران نقاهت بیماری کرونا
نکات مهم تغذیه‌ای در بیماری کووید-19
1398/12/28 چهارشنبه
انجام برنامه مکمل‌یاری در گروه‌های سنی، فقط براساس دستورالعمل کشوری
مصرف هرگونه مکمل دارویی فقط با تجویز پزشک و یا مشاوره تغذیه
1398/12/28 چهارشنبه
نقش ریز مغذی‌ها در پیشگیری از کرونا
افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی، با کمبود ریز مغذی‌ها و تضعیف سیستم ایمنی بدن
1398/12/28 چهارشنبه
توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های تنفسی و کرونا
کمبود دریافت موادغذایی و ویتامین‌های C,D,E و ...
1398/12/27 سه‌شنبه
مصرف مکمل ویتامین c در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا
مصرف روزانه حداقل 2 سهم از میوه‌ها و 3 سهم از سبزیجات برای تأمین ویتامینC مورد نیاز بدن درهمه افراد
1398/12/27 سه‌شنبه
لزوم رعایت تدابیر بهداشتی در ارائه خدمات تغذیه‌ای برای کنترل و پیشگیری شیوع ویروس کرونا
ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه بهداشتی در شرایط مدیریت بحران
1398/12/25 يكشنبه
مکمل یاری با ویتامین D و بیماری کرونا ویروس
(COVID-19)
1398/12/19 دوشنبه
راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس جدید
تغذیه سالم در COVID-19