بهبود تغذیه جامعه

  تلفن تماس با واحد بهبود تغذیه : مستقیم : 02833686204     داخلی: 208

  پست الکترونیک:  nut@qums.ac.ir

  آدرس کوتاه جهت لینک این صفحه:   http://url.qums.ac.ir/nut

تازه ها
1398/7/25 پنجشنبه
آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و برچسب اصالت کالا به‌مناسبت روز جهانی غذا
نشانگرهای رنگی تغذیه ای راهنمای ساده ای برای انتخاب فرآورده های غذایی با میزان قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس کمتر می باشد
1398/7/21 يكشنبه
تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی
شعار روز جهانی غذا: سال 2019
1398/7/8 دوشنبه
تغذیه و بیماری سل
ویژه کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت
1398/7/3 چهارشنبه
تغذیه کودکان زیر یکسال
پمفلت
1398/7/1 دوشنبه
نقش غذا و اهمیت مراقبت های تغذیه ای برای ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری سل شناخته شده است.
سوء تغذیه به عنوان یکی از عوامل خطر مهم و همچنین یکی از پیامدهای مشترک ابتلا به سل می باشد.
1398/5/17 پنجشنبه
وقتی نوشابه‌های گازدار می‌خوریم چه اتفاقی می‌افتد؟
نکاتی درخصوص خوردن نوشابه‌های گازدار
1398/5/12 شنبه
  بهبود تغذیه زنان روستایی و عشایری
نشست و بازدید مشترک دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت متبوع و مدیریت توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی
1398/5/6 يكشنبه
نتایج بررسي کشوری آگاهي، نگرش و عملكرد تغذیه‌ای خانوارها (NUTRIKAP2) منتشرشد.
عملكرد خانوارهای شهری و روستايي و کارکنان بهداشتي رده‌های مختلف درخصوص تغذيه سال 1396
1398/5/5 شنبه
دومین مرحله اجرای بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد
آخرین بررسی الگوی غذایی خانوارها در سالهای 81-79 در کشور انجام شده است