پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر

ایمیل comm@qums.ac.ir

نشانی جهت لینک به این صفحه http://url.qums.ac.ir/comm

تازه ها
درمان مبتلایان به بیماری اچ آی وی/ ایدز علاوه بر بهبود وضعیت سلامت بیمار، به عنوان یکی از روشهای اصلی پیشگیری و جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران محسوب میشود.
اچ آی وی مخصوص گروه خاصی نیست و با توجه به این که در بدن همه انسانها گلبول سفید وجود دارد همه در معرض ابتلا به این بیماری می باشند.
اعلام رضایت بازدید کننده وزارت متبوع از نحوه اجرای برنامه کنترل آنفلوانزا در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
دکتر دادرس از زحمات شبانه روزی همکاران مربوط دراستان و شهرستانها تقدیر وتشکر کردند .
کارشناسان هپاتیت شهرستانها مهارت لازم برای آموزش هپاتیت در قالب مدل SHEP را کسب کردند
حذف هپاتیت های ویروسی به عنوان یکی از اولویت های کنترل بیماریها در دنیا انتخاب شده است.
محتوی آموزشی بیماری هپاتیت در قالب shep
SHEP عنوان یک مدل آموزشی با هدف افزایش سواد سلامت عمومی به صورت جامع و سیستماتیک می باشد.
کارگاه آموزشی مراقبت ،کنترل و پیشگیری آلودگی پدیکلوزیس وگال برگزار شد
پدیکلوزیس می تواند باعث افت تحصیلی دانش آموزان به علت بی خوابی ناشی از خارش شبانه گردد.
برنامه پیشگیری از انتقال بیماری HIV/AIDS از مادر مبتلا به کودک در مراکز حاشیه شهرها و بیمارستانهای استان قزوین انجام می شود
تمامی مراکز حاشیه شهرها و 11 بیمارستان در سطح استان مجهز به تست های سریع انجام HIV شده اند
کمپین: پایانی بر هپاتیت
توسط دانشجویان همتایار دانشگاه علوم پزشک قزوین در سطح شهر قزوین برگزار شد
برگزاری جلسه کمیته استانی سل
در این جلسه وضعیت بیماری سل در سطح جهان، کشور، استان و شاخصهای جدید برنامه کنترل سل بررسی شد.
ویرایش جدید مدیریت مراقبت و درمان افراد مبتلا به اچ آی وی - ایدز
ویرایش جدید مدیریت مراقبت و درمان افراد مبتلا به اچ آی وی - ایدز درنوجوانان و بزرگسالان-1396