همایش‌ها و رویدادها
اولين كنگره علمي،آموزشي بازي هاي رايانه اي و ارتقاي سلامت

1392/5/2 چهارشنبه

اولين كنگره علمي،آموزشي" بازي هاي رايانه اي و ارتقاي سلامت" با رويكرد سبك زندگي سالم به همت دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت،وزارت آموزش و پرورش و بنياد ملي بازي هاي رايانه اي آغاز به كار كرد.به گزارش دبير روابط عمومي كنگره مسئوليت اجرايي اين كنگره به عهده موسسه همايش آفرينان مستور بوده و وزارت خانه هاي فرهنگ و ارشاد اسلامي وورزش و جوانان،سازمان صدا و سيما،شهرداري تهران،دانشگاه هاي علوم پزشكي ايران،علوم پزشكي تهران،صنعتي شريف،سازمان بسيج جامعه پزشكي و بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز در اين رويداد مشاركت خواهند داشت.وي ضمن اعلام اين مطلب كه شركت كنندگان در اين كنگره حائذ اخذ امتياز باز آموزي و گواهي معتبر از سوي وزارت خانه هاي بهداشت و آموزش و پرورش خواهند بود، مهمترين هدف از برگزاري اين كنگره را ترويج رويكرد آموزشي،فرهنگي،درماني در ارتباط با حوزه بازي هاي رايانه اي عنوان و اظهار اميدواري كرد بابرگزاري اين رويداد بتوان گام موثري در ارتقاي سبك زندگي سالم درجامعه امروز و نسل هاي آتي برداشت.

علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و تماس با دبيرخانه كنگره به پايگاه اينترنتي كنگره به نشاني Game.behdasht.gov.ir مراجعه نمايند.