نخستین نمایشگاه سلامت ،فرهنگ و کتاب در قزوین برگزار می گردد.
نخستین نمایشگاه «سلامت، فرهنگ و کتاب» در قزوین برپا می شود نمایشگاه سلامت،فرهنگ و کتاب از تاریخ 24 لغایت 30 مهر 1393در سرای سعد السلطنه برگزار می گردد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه نخستین نمایشگاه «سلامت، فرهنگ و کتاب» در سرای سعد­السلطنه قزوین بر پا می شود، گفت: در این نمایشگاه، برخی خدمات سلامت نیز به شکل رایگان به بازدیدکنندگان ارایه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، محمدحسن ارداقیان با بیان اینکه نمایشگاه مذکور، روزهای 24 تا 30 مهر 1393 از ساعت 15 تا 20 ، با محوریت سلامت در پنج حوزه جسم، اجتماعی، روان، زیست محیطی و معنوی برپا می شود؛ اظهار داشت: در قالب این برنامه که غربالگری فشار­خون و دیابت، سلامت محیط زیست، مشاور تغذیه، دندانپزشکی، سلامت معنوی، ورزشی و تحرک بدنی، مشاور روان، سلامت اجتماعی و طبخ آبزیان، محورهای آن است؛ چالش های سلامت استان مطرح شده و به نهادهای مربوطه ارجاع داده می شود.
وی عنوان کرد: در این نمایشگاه، اتاق هایی برای مشاوره در حوزه های مختلف در نظر گرفته شده است و پس از پایان یافتن کار نمایشگاه، با توجه به وظایف هر سازمان در استان، افراد به این سازمان­ها برای پیگیری مشاوره ارجاع داده می شوند.
ارداقیان با اظهار اینکه کارگاه ها و نشست های آموزشی در نمایشگاه برقرار خواهد بود و همچنین خدمات مراقبتی مانند: تست قند خون، فشار خون و خدمات دندانپزشکی برای بازدید کنندگان ارایه می شود، بیان داشت: نمایندگان هیأت های مختلف ورزشی استان نیز حضور خواهند داشت و با رویکردی جدید، برنامه های ورزشی عرضه می شود.

ایشان ادامه داد: این نمایشگاه، محلی برای جمع آوری مطالبات مردم و ارایه آن به مسؤولان و البته از آن سو، انعکاس  نظرات مسؤولان به مردم خواهد بود.

نخستین نمایشگاه سلامت، فرهنگ و کتاب قزوین