همایش1

همایش3

همایش4
همایش تغذیه سالم ، فعالیت بدنی ، تناسب اندام
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت بانوان ایران ، همایش تغذیه سالم ، فعالیت بدنی ، تناسب اندام به همت معاونت بهداشتی و امور بانوان دانشگاه ، روز 25 مهرماه 1395، در سالن اجتماعات‌ شهید بابایی دانشگاه علوم پزشکی‌قزوین‌ برگزار شد. گروههای هدف این جلسه کارشناسان تغذیه، سلامت روان، سلامت خانواده و داوطلبان سلامت بودند. این همایش با سخنرانی دکتر سید سعید اسکویی معاون محترم بهداشتی آغاز شد. ایشان ارائه راهکارهای عملی و کاربردی را برای مراجعین در مراکز خدمات جامع سلامت توسط مراقبین و ارئه دهندگان خدمت لازم و واجب دانستند.
دکتر مصطفی نوروزی ، متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، لزوم به دست آوردن اطلاعات صحیح تغذیه ای از منابع معتبر علمی صحبت کردند و استفاده از رژیم های لاغری و چاقی را از سایتهای غیر علمی یکی از مشکلات جاری در سطح جامعه و بین مردم بیان نمودند. در ادامه بیماریها و عوارض ناشی از اضافه وزن و چاقی را که شامل افزایش بروز بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی ، ناباروری و ..... نامبرده و یاد آور شدند که برای راهنمایی و مشاوره بهتر مراجعین باید این راهکارها  ابتدا توسط خود افراد اجرا شود.
دکتر خدیجه ایراندوست ، متخصص فیزیولوژی ورزشی از دانشگاه بین المللی امام خمینی ، در خصوص انواع ورزشهای هوازی و بی هوازی صحبت کردند و لزوم افزایش ضربان قلب تا 50%  ضربان پایه فرد را در انجام ورزشها برای اثربخشی فعالیتهای ورزشی لازم دانستند. یکی از ساده ترین فعالیتهای هوازی پیاده روی است که اگر با شدت متوسط و مستمر انجام شود ، به متناسب سازی ترکیب بدن از نظر حجم چربی و عضلات و کاهش چربی احشایی که عامل خطر بیماریهای قلبی عروقی است و نهایتا سلامت کمک می کند.
 در پایان خانم دکتر لادن محمدی زاده ، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در خصوص مشاوره روان در افرادی که مشکلات اضافه وزن و چاقی به ویژه به مدت طولانی دارند اشاره کردند. با توجه به تحقیقات و بررسی های انجام شده برخی داروها در درمان بیماریها و مشکلات روان در افراد با اضافه وزن و چاقی در ارتباط است و از سوی دیگر افزایش وزن خود باعث بروز و یا تشدید مشکلات افسردگی در افراد می شود.