اخبار اسلایدی
دانشگاه علوم پزشکی قزوین در لیست دانشگاه‌های منتخب مورد ارزیابی مدیریت مؤثر واکسن قرار گرفت.

1398/11/14 دوشنبه

دکتر شیوا لقائی، مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکزبهداشت‌ استان بیان نمود، برنامه واکسیناسیون از مهمترین برنامه‌های نظام سلامت است. رعایت زنجیره سرما مطمئن در زمان نگهداری و حمل و نقل واکسن‌ها ضرورت دارد.
بنا به گفته مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های‌واگیر مرکزبهداشت‌ استان، دانشگاه‌ علوم پزشکی‌قزوین، به همراه بیست استان در لیست دانشگاه‌های منتخب مورد ارزیابی مدیریت مؤثر واکسن (EVM Assessment) قرار گرفت.
به دنبال آن ارزیابی مدیریت مؤثر واکسن با همکاری سازمان جهانی بهداشت. درتاریخ پنجم و ششم بهمن ماه 98، توسط کارشناس ارزیاب حبیب اصغری، نماینده کشوری در این استان حضور یافت و براساس چک‌لیست سازمان جهانی بهداشت برنامه زنجیره سرمای واکسن و مدیریت واکسن در استان قزوین را انجام داد.
در روز اول از مرکز خدمات جامع سلامت شهدا و زنجیره سرمای واکسن شهرستان قزوین بازدید به‌عمل آمد و در روز دوم از پایگاه سلامت ولایت و زنجیره سرمای واکسن استان بازدید انجام شد.
لازم به‌ذکر است، در این بازدیدها دکتر لقائی، مدیرگروه بیماریهای واگیر مرکزبهداشت استان، صفدر کریمی، کارشناس زنجیره سرمای معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر شهرستان قزوین به همراه کارشناسان ایمنسازی و زنجیره سرد آن شهرستان، کارشناس ارزیاب را  همراهی نمودند.
آقای اصغری، کارشناس ارزیاب، در این بازدید نحوه مدیریت واکسن و زنجیره سرمای استان را مطلوب ذکر نمود. نتیجه بازدید مذکور به همراه 20 استان منتخب دیگر  توسط سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان عملکرد مدیریت واکسن در کشور آنالیز و اعلام خواهد شد.