اخبار اسلایدی
دکتر نامدار، سرپرست دانشگاه: توان سیستم بهداشتی بسته به تجربه بهورزان است

دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین به اتفاق دکتر جلال رحمانی، سرپرست معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان با هدف تجلیل از خدمات بهورزان به‌مناسبت روز بهورز: 16شهریور99 در خانه بهداشت حصارخروان حضور یافت و با اهدای لوح سپاس و هدیه از حمید شیرمحمدی بهورز برگزیده قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه در دیدار با بهورزان خانه بهداشت حصار خروان ضمن تبریک 12‌شهریور روز بهورز، علت تأخیر این دیدار را همزمانی روز بهورز با سفر معاونان وزیر به استان بیان کرد و افزود: گزارش‌های رسیده حکایت دارد که مردم از خدمات کادر بهداشتی به‌ویژه بهورزان راضی هستند و این انرژی مثبتی است که مردم به شما بهورزان می‌دهند و توان سیستم بهداشتی  نیز بسته به تجربه بهورزان است.
دکتر نامدار ادامه داد: در حوزه سلامت، بهورزی خط مقدم است و برای همین بهورز یک پکیج کامل پزشکی است و هنگامی که مردم گاه و بیگاه نیازمند خدمات سلامت هستند، فقط بهورز را می‌شناسند.
سرپرست دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش برآوری نیازمندی‌های مردم را نعمت الهی دانست و افزود: این یک موهبت الهی است که خدا به بهورزان عنایت کرده است که در شرایط سخت و در دورترین مناطق به داد مردم برسند و خدمات رسانی کنند.
دکتر نامدار در پایان به موضوع همه‌گیری کرونا و نقش حساس بهورزان اشاره کرد و ادامه داد: در بحث کرونا یک وجهه خوب از بهورزان ارایه شد و نگاه از‌دست‌رفته برگشت و مردم به این باور رسیدند که باید قدر حوزه سلامت را بدانند و البته می‌دانند و همیشه قدردان زحمات شما هستند و ما خوشحالیم که علی‌رغم همه مشکلات سیستم خدمات‌رسانی و فعالیت خوب بهورزان ما برقرار بود و اگر سیستم خوب بهورزی نبود، آسیب‌ها بیشتر از این بود.
بهورزان خانه بهداشت حصار خروان نیز با قدردانی از حضور سرپرست دانشگاه به بیان مشکلات و تنگناهای کاری خود ازجمله فراهم آمدن زمینه ارتقای شغلی بهورزان پرداختند.

در این دیدار، مهندس صفر فیض الهی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان البرز، محمد نوروزی، جانشین مدیر روابط عمومی دانشگاه، خدیجه سادات حسینی، مسؤول بهورزی استان و جواد منهجی کارشناس روابط عمومی حوزه معاونت بهداشتی سرپرست دانشگاه را همراهی می‌کردند.