دستورالعمل هاي سلامت
فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت موضوع بند (الف) ماده37 قانون برنامه پنجم توسعه فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت  

فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت
بند (الف) ماده37 قانون برنامه پنجم توسعه
سال 1393





گروه فرآورده
ردیف
عنوان کالا
فرآورده های گوشتی
و
غذاهای آماده مصرف
1
انواع سوسیس و کالباس و ژامبون
 انواع همبرگر و کباب (شامل کبابهای کوبیده و لقمه) صنعتی و صنفی با چربی بیش از 20%
2
انواع ساندویچ و پیتزا و کنسروهایی که دارای سوسیس، کالباس و ژامبون میباشند
3
غذاهای آماده مصرف شامل سالاد الویه صنعتی و صنفی، انواع سمبوسه و فلافل آماده شده با روش غوطه وری در روغن
4
کنسرو کله و پاچه
 
فرآورده های لبنی
5
انواع ماست با چربی بالاتر از 5 درصد
6
انواع پنیرهای خامه ای پرچرب با چربی 28 درصد و بالاتر و انواع پنیرهای پرچرب (با چربی بیش از 45 درصد در ماده خشک)
7
انواع کره، خامههای معمولی و نیز طعمدار
8
سرشیر و فرآوردههای مشابه
9
دوغهای معمولی با میزان نمک بالاتر از 2 درصد
انواع فرآوردههای شیرین و نوشیدنیها
10
انواع نوشابههای گازدار معمولی و انرژیزا به استثناء نوشیدنی مالت
11
فرآوردههای یخی خوراکی (در انواع و اوزان مختلف بستهبندی)
12
انواع نکتار و نوشیدنی میوهای ( گازدار و یا بدون گاز) با محتوای آبمیوه کمتر از 50درصد
13
انواع شربت و نوشیدنیهای غیرمیوهای
14
انواع پودر نوشیدنی فوری
انواع فرآوردههای شور با نمک بیش از 5 درصد
15
انواع خیارشور و شورهای سبزیجات (مخلوط و یا جزء) با نمک بیش از 5 درصد
16
انواع آجیلهای شور با نمک بیش از 5 درصد
موادشیمیایی با کاربرد در مواد غذایی
17
انواع نگهدارندههای شیمیایی
18
انواع اسانسهای مصنوعی و از جمله اسانس دود
19
انواع طعمدهندههای مصنوعی
20
انواع رنگهای مصنوعی در مواد غذایی
گروه فرآورده
ردیف
عنوان کالا
سایر
21
بنزین و گازوئیل با استاندارد پایینتر از یورو 4
22
سیگار و سایر فرآوردههای دخانی
23
انواع کرمهای آنتیسلولیت و لاغر کنندههای موضعی
24
انواع رنگهای حاوی سرب
25
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی و اسباببازیهای حاوی سرب
26
انواع روغنهای جامد و مایع نباتی و مارگارین با میزان اسید چرب اشباع شده بالاتر از 30درصد
یا میزان اسیدهای چرب ترانس بالاتر از 2 درصد
27
انواع روغنهای حیوانی و پیه گوسفند و غذاهای تهیه شده از آنها
28
انواع سسهای پرچرب (مایونز و سس سالاد و سسهای سفید) با چربی بیش از 30 درصد
29
انواع فرآوردههای سرخ شده در روغن برپایه سیبزمینی و غلات (چیپس سیبزمینی و غلات)
30
انواع فرآوردههای حجیم شده بر پایه ذرت (اصطلاحاً انواع پفک)
31
انواع دسرهای پرچرب و انواع شیرینی، شکلات، زولبیا و بامیه


 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 271863
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53427474 تعداد بازديد زيرپورتال: 1917580 اين زيرپورتال امروز: 483 سایت در امروز: 15613 اين صفحه امروز: 31