تازه ها:
خودشناسی و خودآگاهی لازمه ازدواج موفق

1397/10/6 پنجشنبه

لازمه یک انتخاب صحیح در ازدواج هر فردی، رسیدن به خودآگاهی است در غیر این صورت این ازدواج ناموفق خواهد بود، لازمه ازدواج خودشناسی و خودآگاهی است و اگر خود را بشناسیم، می‌توانیم انتخاب خوبی برای همسر آینده خود و داشتن یک زندگی سالم و بی‌دغدغه داشته باشیم. قبل از انتخاب همسر باید به خودشناسی فکر کنیم چراکه در خود آگاهی افراد به شناخت درباره ویژگی‌های منفی و مثبت خود می‌رسند و سعی می‌کنند نقاط مثبت را تقویت و نقاط منفی را کاملا از بین ببرند. هر دختر و پسری قبل از ازدواج باید به‌صورت دقیق مشخص کنند که چه کسی را با چه ویژگی‌هایی برای ازدواج  مناسب می‌دانند و در این راستا بر اساس احساسات رفتار نکنند بلکه عاقلانه تصمیم بگیرند.

آمنه خالقی ،کارشناس سلامت جوانان مرکز بهداشت استان با بیان این مطلب افزود ، به منظور ترویج ازدواج سالم در جوانان "همایش ازدواج هندوانه دربسته نیست" با مشارکت معاونت بهداشتی، معاونت دانشجویی- فرهنگی و معاونت آموزشی دانشگاه با حضور 210نفر از  دانشجویان و پرسنل پردیس دانشگاه در تاریخ دوشنبه3 دی ماه 97، در سالن اجتماعات شهیدبابایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار گردید.

مدرس این همایش دکتر مصطفی فروتن ، روانشناس و محقق علوم رفتاری ازتهران بودند که در خصوص نکات مورد توجه در امر ازدواج، باورهای غلط در مورد ازدواج  و خط قرمزهای ازدواج مطالبی بیان نمودند. ایشان تاکیدکردند: سعی کنید قبل از ازدواج به تمام ابعاد زندگی مثل مسائل اقتصادی، شغلی، خانوادگی و‌‌‌...فکر و انتظارات خود را مشخص کنید تا زندگی خوب و بنیان خانواده تقویت شود.

کارشناس سلامت جوانان مرکز بهداشت استان ضمن تشکر از دانشجویان بیان کرد دانشجویان کانونهای سلامت، الست، تئاتر و جمعیت هلال احمر دانشگاه نقش موثری در برگزاری این همایش داشتند و طراحی پوستر، طراحی صحنه، اطلاع رسانی به دانشجویان، اجرا، موسیقی و .. توسط دانشجویان انجام شد. در این همایش موسیقی پاپ توسط گروه موسیقی عارف دانشجویان دانشگاه برگزارشد و همچنین از دانشجویان سفیر سلامت با اهدا لوح و جوایزی تقدیر به عمل آمد. هم چنین در پایان به قید قرعه جوایزی به دانشجویان حاضر در همایش اهدا شد.