تازه‌ها:
کارگاه آموزشی رعایت نکات بهداشتی و ایمنی جهت موکب داران اربعین حسینی 98

1398/7/14 يكشنبه

این برنامه توسط گروه کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، با همکاری استانداری و EOC دانشگاه در هفتم مهر98 در محل سالن اجتماعات باقر العلوم(ع) مدیریت بحران استانداری و با حضور تعدادی از موکب‌داران استان قزوین برگزار گردید.

مهندس محسن نوری، سرپرست گروه کاهش خطر بلایا و حوادث غیرمترقبه معاونت بهداشتی دانشگاه، در خصوص اجرای این برنامه آموزشی گفت: در این برنامه آموزشی سعی شده است که نحوه ارائه خدمات با ایجاد شرایط بهداشتی در مراسم راهپیمایی اربعین 98 آموزش داده شود تا مراسم با کمترین بروز حوادث غیرمترقبه برگزار گردد.

رفعت یاحقی، رئیس گروه واحد آموزش و ارتقای سلامت  مرکز بهداشت استان قزوین افزود، ارتقاء آگاهی موکب‌داران در خصوص تغذیه سالم، سلامت محیط و بیماری‌های منتقله از آب و غذا و ایمنی مواد غذایی، بیماری‌های واگیر، بیماری‌های غیر واگیر و مزمن، بیوتروریسم و سلامت روان در سلامت زائران و خدمت‌دهندگان در این ایام نقش مهمی را ایفا می‌نماید و می‌تواند امنیت موکب‌داران، خدام و زئران راهپیمایی اربعین را افزایش دهد.