تازه‌ها:
انجام بیش از 4600 بازدید بهداشتی و تعطیلی 106 مکان، برای رعایت پیشگیری از کرونا در استان قزوین

1398/12/28 چهارشنبه

به گفته مهندس شیرین نادری، مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بازرسان بهداشت محیط در تمامی واحدهای این دانشگاه، از  ابتدای شیوع بیماری کرونا تا روز 23  اسفند 98، بیش از 4600 بازدید بهداشتی از نظر رعایت پیشگیری از کرونا در استان قزوین داشتند که نتیجه آن تعطیل کردن 106 مکان بود.

وی اظهار کرد که بازرسان، یک هزار و 385 مکان عمومی را از نظر رعایت بهداشت فردی، گندزدایی سطوح و اقدامات پیشگیرانه کرونا مورد بازدید قرار دادند که 33 مکان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، تعطیل شد.

به گفته این مقام مسؤول، همچنین دو هزار و 819 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد و از فعالیت 48 مرکز عرضه غذا به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی با محوریت بهداشت فردی و گندزدایی محیط در راستای کنترل بیماری کرونا جلوگیری شد.

وی بیان کرد که با توجه به اهمیت قلیان به عنوان یکی از راه‌های انتقال بیماری، ممنوعیت عرضه قلیان در دستور کار قرار گرفت که ضمن تشدید نظارت بر مراکز عرضه قلیان، تعداد 25 مکان نیز پلمب شد.

مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: باتوجه به بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان و لزوم مدیریت بهینه پسماند، گندزدایی بخش ها، برخورد با متوفیان این بیماری و رعایت حفاظت فردی و گندزدایی آمبولانس های حمل بیمار، ضمن بازدید از کلیه بیمارستان های استان، تعداد 120 مورد بازدید از آمبولانس های حمل بیمار هم انجام شد.

به گفته مهندس شیرین نادری، تعداد 310 مراکز خدمات جامع سلامت به عنوان یکی از واحدهای دانشگاهی که محل تردد بیماران و خدمت گیرندگان است نیز از نظر پایش گندزدایی محیطی، اطلاع رسانی مناسب شیوع ویروس به مردم و مدیریت بهینه پسماندهای تولیدی مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از ابلاغ دستور العمل تشدید اقدامات بهداشت محیط و حرفه ای در مقابله با کرونا با هدف تشدید نظارت بر مراکز و اماکن حساس و واحدهای کارگاهی با حضور فعال بازرسان، ممیزان دفاتر خدمات سلامت، سازمان بسیج و سایر ادارات ذیربط در روزهای اداری و روزهای تعطیل در سر تا سر استان خبر داد.