تازه‌های علمی
متون آموزشی درباره بیماری کرونا باید طبقه‌بندی شود.

1398/12/27 سه‌شنبه

به گفته دکتر حمیدرضا نجاری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت این دانشگاه، در دیدار با وی تآکید کردند که متون آموزشی درباره بیماری کرونا باید طبقه بندی شود.

وی گفت: اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بر ضرورت تهیه دستورالعمل‌های اختصاصی براساس گروه‌های مختلف هدف و ارتباط مستمر و فعال با رسانه‌ها از جمله مرکز صدا و سیمای استان در زمینه تهیه برنامه‌های اطلاع‌رسانی به شهروندان از فعالیت‌های انجام شده برای کاهش بار روانی و ترس ایجاد شده در اثر شایعات، تأکید کردند.

دکتر نجاری بیان کرد که این کادر علمی، آمادگی کلیه دانشکده‌های دانشگاه را در کمک به منظور ارایه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی در بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی اعلام کردند.

این نشست، روز 10 اسفند 98 برگزار شد و در آن، دکتر محمدمهدی امام جمعه، معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیر مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی، رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان نیز حضور داشتند.