تازه های سلامت کار
پیام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بمناسبت روز جهانی ایمنی و  بهداشت حرفه‌ای

1399/2/9 سه‌شنبه

28 آوریل 2020 مصادف با نهم اردیبهشت ماه سال 99 از سوی سازمان بین‌المللی کار روز جهانی ایمنی و  بهداشت حرفه‌ای با شعار «بهداشت حرفه‌ای می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد» نامگذاری شده است.

دکتر حمیدرضا نجاری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن بیان مطلب فوق، ایشان افزود: امروزه با گسترش بیماری عفونی کرونا، یکی از مکان‌های پرخطر در شیوع سریع این بیماری محیط‌های کاری هستند، صنایع و کارگاه‌های کوچک و بزرگ، ادارات، دفاتر و محیط‌های اداری  پر رفت و آمد و مراکز بهداشتی درمانی از جمله این مکان‌ها هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان نمود، براساس گزارش‌های واصله فعالیت‌های چشمگیر و مؤثری در پیشگیری از این بیماری در این محیط‌های کاری  انجام شده که قسمت عمده‌ای از  آن را مرهون همکاری مجدانه کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مراکز بهداشت تابعه و تشکیلات بهداشت حرفه‌ای مستقر در صنایع بزرگ هستیم. اینجانب ضمن قدردانی از تلاش همه همکاران بهداشت حرفه‌ای و تلاشگران عرصه سلامت کار در بخش دولتی و خصوصی این روز را به همه بزرگواران تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند منان سلامتی و موفقیت برای همه آرزومندم.

برای دریافت «پیام معاون محترم بهداشتی دانشگاه» کلیک نمایید.