اخبار اسلایدی
افتتاح هفتمین مرکز تکامل کودکان کشور در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1397/11/21 يكشنبه

برنامه غربالگری اختلالات تکامل کودکان توسط معاونت بهداشتی دانشگاه از سال 1392 بطور مستمر تاکنون در سطح استان     ( مرکزخدمات سلامت ، پایگاه های سلامت ، خانه‌های بهداشت )  با استفاده از پرسشنامه های استاندارد ‌تکامل بطورفیزیکی و الکترونیکی در گروه های سنی مختلف، درحال اجراست و نتیجه آن کشف کودکان دارای تاخیر یا اختلال تکامل است که به دفتر کودکان معاونت بهداشتی مستقر در بیمارستان قدس جهت ارجاء به نورولوژیست کودکان معین تکامل کودکان (دکتر پیر زاده) و سایر حوزه ها ( روانپزشک، اطفال و غدد و...) ارجاء می گردد تا جهت انجام بررسی های بیشتر به تیم توانبخشی ( کاردرمانگر ، گفتار درمانی ، ناشنوایی سنجی) ارجاء شوند .

دکتر ناهید یزدی ، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، با بیان مطالب فوق افزود ، باتوجه به لزوم دسترسی مراجعین به کلیه واحدهای تشخیص و درمان اختلالات  تکاملی در یک مکان  و هم افزایی اقدامات ، معاونت بهداشتی  دانشگاه نسبت به برنامه ریزی برای راه اندازی مرکز تکامل کودکان در بیمارستان قدس با هماهنگی وزارت بهداشت ، رئیس محترم  دانشگاه، معاونت درمان و بیمارستان قدس ، اقدام نمود .

بنا به اظهار معاون فنی مرکز بهداشت استان ، به این منظور با اعزام (دو) کارشناس حوزه بهداشت (خانم ها:مداح علی و رضایی) و دکتر رضایی ، متخصص اطفال، جهت  شرکت در دوره تکمیلی تکامل کودکان در دانشگاه تبریز ، تامین اعتبار بالغ بر  80 میلیون تومان برای خریداری تجهیزات ( مرکزکاردرمانی ، اتاق های انجام تست بیلی ، اتاق ویزیت پزشک ، اتاق بازی درمانی ) و پیگیری خریداری این تجهیزات توسط مرکز بهداشت شهیدبلندیان و انتقال به بیمارستان قدس، با مساعدت ویژه رئیس و مدیر بیمارستان قدس ، با اختصاص 5 اتاق در فضای اداری و طبقه فوقانی  اورژانس بیمارستان ، این مرکز آماده برای بهر‌برداری گردید .

لازم بذکر است  یک دستگاه  شنوایی سنجی به ارزش  35 میلیون تومان  توسط خیّر محترم آقای قیصور خلخالی،  به این مرکز  اهدا شده است.

تیم فعلی مرکز شامل : نورولوژیست کودکان ، متخصص اطفال دوره دیده تکامل کودکان ،کارشناسان کاردرمانی ، گفتار درمانی ، تست بیلی ، بازی درمانی و همکاری واحد شنوایی سنجی مرکز می باشد .

افتتاح این پروژه در دهه فجر امسال به دعوت معاونت بهداشتی از مسؤلین استان و دانشگاه ، و باحضور دکتر منوچهر مهرام ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، حجت الاسلام مرتضوی، مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ، صدیقه ربیعی ، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین ، معاونین دانشگاه ، رؤسای  بیمارستان ها ، مدیران و سایر حوزه های دانشگاه صورت پذیرفت و دکتر مهرام، از تمامی کسانی که برای راه اندازی این مرکز تلاش کردند، قدر‌دانی کرد.