تازه‌ها
اول آذر 98، آغاز طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» در شهر محمدیه

1398/8/19 يكشنبه

طرح آزمایشی «هر خانه یک پایگاه سلامت» با هدف پیشگیری از بیماری‌ها، ارایه کمک‌های اولیه، توانبخشی و بازتوانی افراد نیازمند بازتوانی از اول آذر ماه 1398 در شهر محمدیه اجرا خواهد شد.

دکتر بهزاد میرزازاده، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز که در دفتر امام جمعه محمدیه در حضور مسئولان بخش محمدیه به منظور توجیه اجرای این طرح صحبت می‌کرد، ضمن بیان مطلب فوق، گفت: با اجرای این طرح، در هر خانه، یک تن در زمینه مسایل بهداشت درخصوص پیشگیری، کمک‌های اولیه و بازتوانی، آموزش خواهد دید.

وی پیشگیری از بیماری‌ها و عوارض ناشی از حوادث غیرمترقبه، کاهش هزینه‌های درمان، جلوگیری از مراجعه مکرر به مراکز درمانی و اصلاح شیوه زندگی را از مزایای اجرای این طرح دانست. دکتر میرزازاده از مسؤولان ادارات شهرستان خواست تا در اجرای این طرح، نهایت همکاری را با حوزه سلامت داشته باشند.

طرحی و ابتکاری در سطح جهانی

صفر فیض الهی، رییس مرکز بهداشت شهرستان البرز نیز در این نشست گفت: این طرح، یک برنامه بزرگ و یک ابتکار در سطح جهانی است و مشارکت مردم و سایر دستگاه‌ها موجب می‌شود تا این طرح با هزینه کمتر و کیفیت بالاتر انجام شود.

وی اظهار کرد که در اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی که 20 تا 25 مهر ماه با حضور رییس سازمان بهداشت جهانی در تهران برگزار شد، این طرح معرفی شد، که مورد استقبال قرار گرفت.

فیض الهی گفت این طرح در دنیا بی‌نظیر است و براساس دغدغه و   اولویت‌های مردم، در سه نقطه کشور، به‌صورت آزمایشی اجرا می‌شود. وی همچنین بیان کرد که امیدواریم بتوانیم با کمک مردم و مسؤولان و تلاش حوزه سلامت شهرستان البرز و دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بهترین عملکرد را در بین سه منطقه کشور داشته باشیم.

نیاز بالای شهرستان به اجرای  طرح‌های بهداشتی

محمد نصیری، سرپرست فرمانداری شهرستان البرز نیز با اشاره به تراکم جمعیت در شهرستان البرز گفت: نیاز شهرستان به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و همچنین اجرای طرح‌های بهداشتی، بالاست.

حجت‌الاسلام موسوی موینی، امام جمعه محمدیه هم ضمن اعلام آمادگی برای کمک به اجرای طرح، خواستار دریافت اطلاعات دقیق و کامل برای انتقال آن‌ها به مردم شد.

دکتر رقیه گل محمدی، مسؤول مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک محمدیه نیز حضور و انگیزه افراد برای شرکت در کلاس‌ها را ضروری دانست و خواستار ارایه طرح‌ها و برنامه‌های تشویقی برای رابطان و داوطلبان بهداشتی هر خانه شد.

صادق قندی، بخشدار بخش مرکزی محمدیه هم خواستار تشکیل یک کارگروه با حضور اساتید دانشگاه و مسؤولان ذیربط شد و توجیه سازی و تبلیغات برای این برنامه را بسیار مهم دانست. وی ضمن اینکه خواستار جلب اعتماد مردم برای اجرای این طرح از طریق ائمه جماعات، مساجد و پایگاه‌های بسیج شد؛ افزود: از طریق اجرای صحیح این طرح می‌توانیم شهر محمدیه را به‌عنوان یک شهر نمونه در کشور معرفی کنیم. شهردار و رییس شورای شهر محمدیه نیز در این نشست حضور داشتند.