اخبار سایت
دانشگاه علوم پزشکی قزوین، زیر ذرّه بین بازدیدکنندگان وزارت بهداشت

1397/10/5 چهارشنبه

دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صدر هیاتی 12 نفره از مدیران و کارشناسان این حوزه، در چهارمین روز زمستان 1397 از مراکز جامع سلامت شهری و روستایی استان قزوین بازدید کرد.

تیم های دو نفره کارشناسان و مدیران بازدید کننده صبح روز چهارم دیماه 97 با حضور در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های البرز، آبیک، بویین زهرا، تاکستان و آوج و همچنین مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین،عملیات و فرایند کاری، پزشکان، کارشناسان و کارکنان مراکز جامع سلامت را پایش و در جلسه جمع بندی عصر ، گزارش بازدید خود را ارایه دادند.

دکتر رئیسی، معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتفاق دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مرکز جامع سلامت و پایگاه سلامت شماره دو ناحیه شهری مهرگان در شهرستان البرز و همچنین دو مرکز جامع سلامت شهری محمودآباد نمونه در شهرستان قزوین بازدید کردند.

دکتر رئیسی در جلسه آموزشی رابطان بهداشت در مرکز جامع سلامت شماره دو ناحیه شهری مهرگان که با این بازدید همزمان شده بود؛ حضور یافت و ضمن تقدیر از تلاش و فعالیت رابطان و توجه ویژه وزارت بهداشت به اهمیت آموزش عمومی گفت: توسعه و تقویت فرهنگ مراجعه مردم به مراکز بهداشتی، کاری است که انتظار می رود، رابطان محترم بهداشتی در انجام آن بکوشند.

معاون بهداشتی وزیر افزود: در کشور، آنچه باعث مرگ و میر می شود، بیماری های غیر واگیر است؛ بطوری که از هر 10 نفر، هشت نفر در اثر بیماری های غیر واگیر فوت می کنند و 82 درصد مردم کم تحرک هستند. رابطان بهداشتی در ایجاد تحرک و تغییر شیوه زندگی نقش اساسی دارند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، در ادامه با حضور در اتاق کارشناسان مختلف و پزشکان مسوول مراکز، ضمن رصد اطلاعات ثبت شده در سامانه یکپارچه بهداشت ( سیب ) از موضوعات گوناگون حوزه سلامت پرس و جو کرد.

پرسش از میزان درصد دیابت استان، اقدامات برای مراجعه کنندگان دارای فشار خون، پایش درصد رضایتمندی از مراقبان سلامت،چگونگی ارجاعات بهداشت روان، بازخورد ارجاعات، پیگیری ارجاعات، اطلاع از مهم ترین مشکل منطقه محل خدمت از نظر حوزه سلامت، چگونگی پوشش بیماران دیابتی و تعداد بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله موضوعاتی بود که معاون بهداشتی وزیر در باره آنها از کارشناسان پرسید.

دکتر علیرضا رئیسی در این بازدید ها، با پزشکان مسوول مراکز نیز دیدار کرد و سه وظیفه مهم پزشکان را ویزیت بیماران، مراقبت دیابت و فشار خون و پاسخ به ارجاعات دانست.