اخبار
با اتخاذ تصمیمات کارآمد و مسؤولیت پذیری، می‌توان از مرحله دوم کرونا ویروس عبور کرد.

1399/4/4 چهارشنبه

دکتر حمیدرضا نجاری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست دورسخنی(ویدئو کنفرانس)، با اشاره به گذر از محدوده اول ویروس کرونا و احساس برقراری آرامش نسبی در روند این بیماری، هشدار داد که افزایش أخیر موارد ابتلا به این بیماری، ناشی‌از آن است که ترس مردم از ویروس کرونا کمتر شده است و نسبت‌به قبل، کمتر مسائل بهداشتی فردی و اجتماعی را رعایت می‌کنند. وی ادامه داد که لازم است با اتخاذ تصمیمات و مسؤولیت‌پذیری، از این مرحله نیز عبور کرد.
دکتر نجاری، از تحت تأثیر قرارگرفتن کلیه ابعاد زندگی افراد در این همه‌گیری سخن گفت و افزود: مسایل اقتصادی، اجتماعی و حتی عاطفی افراد جامعه باید با دقت و تمرکز مورد بررسی قرارگرفته و با همت همگانی، همه ابعاد جامعه، به‌ویژه حوزه سلامت، مورد توجه قرارگیرد.
رئیس مرکز بهداشت استان قزوین یادآور شد که نگرانی هنوز وجود دارد و جا دارد با توجه به شرایط، امکانات و منابع موجود به فکر کنترل بیماری باشیم و در جامعه شهری، با آموزش و اطلاع رسانی، کم‌کردن ترددها و استفاده از وسایل حفاظت فردی، آسیب‌های ناشی از این بیماری را کاهش داد.
نشست مذکور، روز دوم تیر 1399 به میزبانی مرکز بهداشت شهرستان قزوین با حضور دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.
دکتر اسماعیل کلهر، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان قزوین، دکتر علیرضا مهرعلیان و دکتر اکبر یوسفی، رئیس و معاون مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین، علی فخار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان سایر شهرستان‌های استان و جمعی از کارشناسان ستادی مرکز بهداشت قزوین نیز در این نشست حضور داشتند.