پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
معرفی پرسنل
دستورعملها
مطالب علمی _ آموزشی
تماس با گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر :

تلفن :  02833686188

پست الکترونیک:    ncomm@qums.ac.ir

تازه ها
اول تا هفتم بهمن ماه سال جاری : پویش ملی مبارزه با سرطان
پویش ملی مبارزه با سرطان از چهار سال پیش همزمان با روز جهانی سرطان تشکیل شده است
برگزاری کارگاه آموزشی تدوین برنامه پاسخ سلامت در بلایا گروه مدیریت بیماریهای غیر واگیر
اساس برنامه پاسخ نظام سلامت در بلایا EOP یکی از با اهمیت‌ترین مستندات معاونت‌های بهداشتی بوده و می‌باید هرساله مورد بازنگری در تمامی سطوح قرار گیرد.
در شهرستان قزوین کلیه زوجین در هنگام ازدواج غربالگری ژنتیک می شوند
بیماریهای ژنتیک موجب مرگ زودرس میگردند و در طول زندگی کوتاه، بیمار شدیدترین و همه جانبه ترین معلولیتهای جسمی ذهنی را تحمل میکند.
برنامه غربالگری کم شنوایی مادرزادی نوزادان با همکاری اداره کل سازمان بهزیستی در سطح مراکز خدمات جامع سلامت استان قزوین اجرا میگردد
در سال 1395 تعداد 12680 نوزاد توسط سازمان بهزیستی استان از نظر شنوایی غربالگری شدند
درمان مبتلایان به بیماری اچ آی وی/ ایدز علاوه بر بهبود وضعیت سلامت بیمار، به عنوان یکی از روشهای اصلی پیشگیری و جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران محسوب میشود.
اچ آی وی مخصوص گروه خاصی نیست و با توجه به این که در بدن همه انسانها گلبول سفید وجود دارد همه در معرض ابتلا به این بیماری می باشند.
رانندگان بیشترین نقش را در پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی دارند
چهار اصل مهم ايمني در جامعه عبارتند از: باور ايمني. احترام به قوانين. دسترسي به ملزومات ايمني. دانش بكارگيري صحيح وسايل ايمني.
کارگاه آموزشی پزشکان طب کار استان قزوین برگزار گردید.
پزشکان انجام دهنده معاینات سلامت شغلی استان قزوین در خصوص نحوه ثبت اطلاعات در سامانه جامع مدیریت بازرسی و برنامه ادغام بیماریهای غیرواگیر در برنامه سلامت شغلی آموزش دیدند.
کمیته بهداشت در بلایا و حوادث و پدافند غیر عامل مرکز بهداشت استان قزوین با حضور تمامی اعضا خود تشکیل جلسه داد
اعزام تیم ارزیابی سریع و به همراه پایگاه سیار خدمات سلامت و برخی از اقلام مورد نیاز به منطقه ثلاث باباجانی (محل استقرار نیروهای امدادی استان قزوین)
موضوع روز جهانی دیابت (23 آبان ماه) زنان و دیابت است - شعار امسال حق ما داشتن آینده سالم
در حال حاضر در استان قزوین 14524بیمار دیابتی شناسایی و تحت مراقبت و درمان است