بهبود تغذیه جامعه

  تلفن تماس با واحد بهبود تغذیه : مستقیم : 02833686204     داخلی: 208

  پست الکترونیک:  nut@qums.ac.ir

  آدرس کوتاه جهت لینک این صفحه:   http://url.qums.ac.ir/nut

تازه ها
1399/3/12 دوشنبه
فراخوان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای ارسال آثار با موضوع شیر
 آثار خود، شامل: نماهنگ(کلیپ)، موشن گراف، عکس، نقاشی باموضوعات اهمیت مصرف شیر و تاثیر آن بر سلامت
1399/3/7 چهارشنبه
نقش تغذیه در کاهش تمایل به مصرف سیگار
سبزی‌ها به دلیل قلیایی کردن محیط خون سبب کاهش دفع نیکوتین بدن می‌شوند.
1399/3/3 شنبه
پروتکل اجرایی مشاوره تغذیه در سامانه 4030
ویرایش پنجم دستورالعمل
1399/2/28 يكشنبه
ممنوعیت هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب‌رسان به سلامت
قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور
1399/2/28 يكشنبه
استانداردهای ملی کالاها و اقلام آسیب‌رسان به سلامت در سال99
فرآورده‌های غذایی و کالاهای آسیبرسان به سلامت
1399/2/28 يكشنبه
فهرست کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت
در راستای اجرای تکلیف قانونی وزارت بهداشت و درمان
1399/2/27 شنبه
600سبدغذایی بین کودکان و مادران باردار دارای سوءتغذیه توزیع شد.
با همکاری گروه خیرین «خانه توانگری طوبا»
1399/2/13 شنبه
توصیه‌های غذایی در وعده افطار
در هنگام افطار از غذاهاي سبك و مختصر مانند: نان و پنير و سبزي استفاده نمایید.
1399/2/13 شنبه
توصیه‌های غذایی در وعده سحری
در وعده سحری از موادغذایی پرفیبر مثل میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده کنید.
1399/2/10 چهارشنبه
نکات تغذیه‌ای برای سلامت سالمندان در دوران بیماری کرونا
اهمیت تغذیه سالمندان در دوران شیوع کروناویروس COVID-19
1399/2/10 چهارشنبه
بهبود ایمنی تغذیه‌ای در برابر کرونا براساس آموزه‌های طب ایرانی
توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران نقاهت بیماران مبتلا به کرونا بر مبنای طب سنتی ایرانی
1399/2/8 دوشنبه
محدودیت دریافت انرژی با ارتقاء سلامت و طول عمر ارتباط دارد.
روزه داری به عنوان فرصتی مناسب برای پالایش و پاکسازی بدن و ...