پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر

ایمیل comm@qums.ac.ir

نشانی جهت لینک به این صفحه :  http://url.qums.ac.ir/comm

تازه ها
همکاری با سمن ها و انجمن های فعال در زمینه جوانان به منظور ارتقاء همگرایی در حوزه سلامت جوانان
برای ارائه خدمات به جوانان نیاز به هماهنگی و همکاری بین بخشی ارگانها و سازمانهای متعددی وجود دارد.
رویکرد نوین آموزشی اچ آی وی/ایدز با هدف ارتقا سطح آگاهی و کاهش انگ و تبعیض این بیماری یکی از استراتژی های اصلی برنامه کنترل اچ آی وی/ایدز در سطح کشور می باشد
یکی از مهمترین گروههای هدف جهت آموزش با موضوع اچ آی وی / ایدز جامعه کارگری می باشد
تشکیل کمیته آنفلوانزا در معاونت بهداشتی دانشگاه
موارد بروز آنفلوانزا نسبت به سال گذشته در استان قزوین کمتر بوده است ولی شدت آن بیشتر شده است .
سومین جلسه کمیته استانی نظارت بر اجرای برنامه کنترل عفونت اچ آی وی/ ایدز(SIP) برگزار گردید
کمیته ای تحت عنوان کمیته نظارت بر اجرای برنامه کنترل عفونت اچ آی وی/ ایدز(SIP) در سطح استان تشکیل شده است.
کارگاه آموزشی کنترل و پیشگیری بیماری های زئونوز(مشترک انسان و حیوان ) برگزار شد
هر گونه حیوان گزیدگی مشکوک به هاری تلقی می شود
مجموعه دستورالعمل های مراقبت و درمان اچ آی وی -ویرایش سال 96
درمان مبتلایان به بیماری اچ آی وی/ ایدز علاوه بر بهبود وضعیت سلامت بیمار، به عنوان یکی از روشهای اصلی پیشگیری و جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران محسوب میشود.
اچ آی وی مخصوص گروه خاصی نیست و با توجه به این که در بدن همه انسانها گلبول سفید وجود دارد همه در معرض ابتلا به این بیماری می باشند.
اعلام رضایت بازدید کننده وزارت متبوع از نحوه اجرای برنامه کنترل آنفلوانزا در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
دکتر دادرس از زحمات شبانه روزی همکاران مربوط دراستان و شهرستانها تقدیر وتشکر کردند .
کارشناسان هپاتیت شهرستانها مهارت لازم برای آموزش هپاتیت در قالب مدل SHEP را کسب کردند
حذف هپاتیت های ویروسی به عنوان یکی از اولویت های کنترل بیماریها در دنیا انتخاب شده است.