پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر

نشانی جهت لینک به این صفحه :  http://url.qums.ac.ir/comm

تازه ها
تشکیل کمیته آنفلوانزا در معاونت بهداشتی دانشگاه
موارد بروز آنفلوانزا نسبت به سال گذشته در استان قزوین کمتر بوده است ولی شدت آن بیشتر شده است .
سومین جلسه کمیته استانی نظارت بر اجرای برنامه کنترل عفونت اچ آی وی/ ایدز(SIP) برگزار گردید
کمیته ای تحت عنوان کمیته نظارت بر اجرای برنامه کنترل عفونت اچ آی وی/ ایدز(SIP) در سطح استان تشکیل شده است.
کارگاه آموزشی کنترل و پیشگیری بیماری های زئونوز(مشترک انسان و حیوان ) برگزار شد
هر گونه حیوان گزیدگی مشکوک به هاری تلقی می شود
مجموعه دستورالعمل های مراقبت و درمان اچ آی وی -ویرایش سال 96
درمان مبتلایان به بیماری اچ آی وی/ ایدز علاوه بر بهبود وضعیت سلامت بیمار، به عنوان یکی از روشهای اصلی پیشگیری و جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران محسوب میشود.
اچ آی وی مخصوص گروه خاصی نیست و با توجه به این که در بدن همه انسانها گلبول سفید وجود دارد همه در معرض ابتلا به این بیماری می باشند.
اعلام رضایت بازدید کننده وزارت متبوع از نحوه اجرای برنامه کنترل آنفلوانزا در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
دکتر دادرس از زحمات شبانه روزی همکاران مربوط دراستان و شهرستانها تقدیر وتشکر کردند .
کارشناسان هپاتیت شهرستانها مهارت لازم برای آموزش هپاتیت در قالب مدل SHEP را کسب کردند
حذف هپاتیت های ویروسی به عنوان یکی از اولویت های کنترل بیماریها در دنیا انتخاب شده است.
محتوی آموزشی بیماری هپاتیت در قالب shep
SHEP عنوان یک مدل آموزشی با هدف افزایش سواد سلامت عمومی به صورت جامع و سیستماتیک می باشد.
کارگاه آموزشی مراقبت ،کنترل و پیشگیری آلودگی پدیکلوزیس وگال برگزار شد
پدیکلوزیس می تواند باعث افت تحصیلی دانش آموزان به علت بی خوابی ناشی از خارش شبانه گردد.