اخبار اسلایدی
سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان سال99

1399/4/9 دوشنبه

سنجش سلامت 14500نوآموز بدو ورود به دبستان سال 1399 از 21 تیر ماه در سطح استان آغاز خواهد شد.

مژگان عباسی،کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت استان با اعلام این خبر بیان کرد: ستاد سنجش استان در تاریخ 8تیر99 در اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین با حضور حسنعلی اصغری،مدیر کل،علیرضا طاهرخانی رئیس اداره سلامت، معرفت الله احمدی رئیس آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش و دکتر ناهید یزدی معاون فنی، دکتر اسماعیل کلهر، معاون اجرایی و کارشناسان دو حوزه تشکیل شد. در این جلسه ابتدا معرفت الله احمدی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گزارشی از سنجش سلامت نوآموزان سال تحصیلی 99-98 ارائه کرد.

احمدی اشاره کرد، سنجش سلامت نوآموزان از سال 1374 در کشور آغاز شده و از پوشش 5/1 درصدی به 98 درصد افزایش پیدا کرده است. سپس حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات خود با توجه به شرایط فاصله گزاری اجتماعی در سنجش  امسال پرداختند. در این جلسه اصغری، مدیر کل آموزش و پرورش استان ، ضمن تبریک دهه کرامت از همکاری و تعامل دانشگاه علوم پزشکی با آموزش و پرورش تشکر کرد.

عباسی افزود: با توجه به شرایط موجود کلیه پایگاه های سنجش استان از نوع ب بوده و روزانه 20 نوآموز را پذیرش خواهند کرد. نوآموزان پس از ارزیابی در پایگاه ها با در دست داشتن فرم گزارش نهایی نتایج معاینات پزشک برای تکمیل ارزیابیهای مقدماتی، واکسیناسیون و معاینات پزشکی به مراکز خدمات جامع سلامت/پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت مراجعه خواهند نمود. با توجه به اینکه نسبت به سالهای قبل پایگاه های سنجش روزانه تعداد کمتری از نوآموزان را پذیرش می نمایند فعالیت این پایگاه ها 55 روز کاری و تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت. سنجش سلامت 55 % نوآموزان پیش دبستانی از ابتدای مهرماه انجام خواهد شد.