تازه ها:
تخم‌مرغ کامل‌ترين، ارزان‌ترين و فراوان‌ترين غذاي پروتئيني است

17مهر ماه برابر با 9 اکتبر، هر ساله به عنوان "روز جهانی تخم مرغ"  نامگذاری شده است و در کشورهای مختلف از جمله ایران  برنامه های مختلفی در راستای فرهنگ‌سازی مصرف تخم مرغ برگزار می‌شود.
عطیه رزازی ، کارشناس مسؤول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی  دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، بیان نمود : تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. نیازهای تغذیه ای افراد برحسب جنس و سن متفاوت است.
یک عدد تخم مرغ متوسط ۷5 کیلوکالری انرژی دارد و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، ۳ درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تأمین می کند.
کارشناس مسؤول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان افزود ، حدود نیمی از کالری یک تخم مرغ از چربی تشکیل شده است. یک تخم مرغ بزرگ بیش از ۵ گرم چربی دارد که در زرده ی تخم مرغ متمرکز شده است. حدود 1.6 گرم چربی اشباع شده دارد. زرده ی تخم مرغ همچنین حاوی اسیدهای چربی امگا ۳ است. اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش التهاب بدن کمک می کند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و ورم مفاصل را کاهش می دهد.
 بنا به گفته رزازی، تخم‌مرغ کامل‌ترين، ارزان‌ترين و فراوان‌ترين غذاي پروتئيني است که جايگاه ويژه‌اي را در تغذيه اقشار مختلف جامعه مي‌تواند داشته باشد، ولي متأسفانه به دلايل غيرعلمي و باورهاي اشتباه از مصرف اين ماده مغذي خودداري مي‌شود.
طی 6 سال گذشته سرانه مصرف تخم‌مرغ از 160 عدد به 190 (150 عدد به شکل مستقیم و 40 عدد به شکل غیرمستقیم در غذا، کیک و کلوچه) افزایش پیدا کرده، ولی به دلیل جوان بودن کشور و مشکلات اقتصادی و عدم دسترسی کافی به سایر منابع پروتئینی دامی، باید روی مصرف تخم‌مرغ در سطح مدارس کارهای بیشتری انجام شود تا ایده‌آل حداقلی 250 عدد سرانه مصرف تخم‌مرغ محقق شود
 ایشان افزود ، به همین منظور واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان با همکاری ستاد ترویج مصرف تخم مرغ 1500 عدد تخم مرغ را در روز دوشنبه ( 17 مهر ماه ) به شکل ساندویج بین کلیه کارکنان معاونت های بهداشت ، درمان ، غذا و دارو ، مدارس مناطق محروم استان و مهد کودک منتخب روستای کورانه توزیع نمود.