همایش1

همایش2

همایش3
اطلاعات مدیران دستگاه های اجرایی استان قزوین درباره راه های پیشگیری از سرطان، به روز شد
بر مبنای طرح مداخله ای آموزش سرطان  و مصوبه شورای ‌عالی ‌سلامت و امنیت غذایی استان قزوین، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با هماهنگی خانه مشارکت مردم در استان، روز پنجم آبان 1395 برای کلیه مدیران دستگاه های اجرایی استان، در سالن اجتماعات استانداری، همایشی برگزار کرد و اطلاعات آنان را درباره راه های پیشگیری از سرطان، به روز کرد.
همایش مذکور با سخنرانی ایوب رحیمی، معاون سیاسی - امنیتی استانداری قزوین آغاز شد و  ایشان ضمن اشاره به مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، اهمیت برگزاری این نشست آموزشی را به مدیران اجرایی دستگاه ها یادآوری کرد.
سخنران بعدی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، امام جمعه قزوین و نماینده ولی فقیه در استان، با موضوع سلامت معنوی،  تقوا را غذای روح و روشن کننده عقل دانست که انسان را دانا می کند. وی افزود که بین جسم و روح، مانند: مثل قرآ‌ن و عترت، جدایی ممکن نیست.
همچنین، دکتر سیّد سعید  اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، درباره کلیات بیماری سرطان، شاخص ها، آمار وضعیت بیماری سرطان در کشور و استان ، سند ملی بیماری غیر واگیر و اهداف آن و خدمات مرکز بهداشت استان در حیطه پیشگیری و غربالگری بیماری سرطان، سخن گفت.
دکتر سولماز فرخ زاد، مسؤول بیماری‌های غیر‌واگیر مرکز بهداشت استان قزوین نیز در مورد علائم خطر و راه های پیشگیری از‌ سرطان و مهندس نوروز‌علی عزیزخانی، رییس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت مرکز بهداشت استان قزوین، در مورد ‌نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان، توضیح دادند.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 4356
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53290566 تعداد بازديد زيرپورتال: 1915252 اين زيرپورتال امروز: 915 سایت در امروز: 23096 اين صفحه امروز: 13