حوادث1

حوادث2
برگزاری کمیته مشورتی – اجرایی پیشگیری از سوانح وحوادث
کمیته مشورتی – اجرایی پیشگیری از سوانح و  حوادث با حضور سازمانها  و ارگانها  ( بین بخشی )  در 16  دی ماه 1395،  در سالن اجتماعات  معاونت  بهداشتی  دانشگاه برگزارشد
دکترناهیدیزدی ، معاون‌فنی‌مرکز‌بهداشت استان، ضمن‌خیر‌مقدم به‌حاضرین در جلسه  و بیان اهداف  کمیته مشورتی – اجرایی پیشگیری از سوانح و ‌حوادث پرداختند.
دکترسولماز فرخ زاد ، مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی ، ضمن تشریح وضعیت حوادث در ایران و جهان در خصوص اهمیت پیشگیری از آن بیاناتی را ارائه نمودند.
مینا شهسواری، کارشناس حوادث معاونت بهداشتی به گزارش تحلیلی حوادث چهارشنبه سوری سال 94 و تشریح برنامه عملیاتی پیشنهادی پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری در سال 95 پرداختند.
درکمیته  مشورتی اجرایی پیشگیری از سوانح و حوادث  معاونت بهداشتی و همکاری  سایر دستگاه ها مقرر شد. تهیه و انتشار کتابچه، پمفلت، پوستر، بیلبورد و تهیه تیزر مرتبط با حوادث چهارشنبه سوری توسط معاونت بهداشتی با همکاری سایر حوزه ها (آتش نشانی، آموزش و پرورش، فوریتها، نیروی انتظامی، شهرداری و ....)،  پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی مرتبط با حوادث چهارشنبه سوری  ، ارائه سخنرانی در انجمن اولیاء و مربیان مدارس و برای دانش آموزان توسط افراد مجرب توسط آموزش و پرورش ، هماهنگی با شهرداری جهت اختصاص رادیو شهر در ایام منتهی به چهارشنبه سوری برای ارائه مطالب مرتبط با موضوع پیشگیری از حوادث مربوطه، با توجه به اینکه 40% مصدومین حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته مربوط به دانش آموزان بوده است پیشنهاد گردید جلسه هماهنگی توسط آموزش و پرورش پیش بینی شده و از حوزه های مرتبط جهت تنظیم فعالیتهای آموزشی و عملیاتی در راستای کاهش حوادث چهارشنبه سوری در دانش آموزان دعوت به عمل آید.
 شایان ذکر است در  پایان کمیته مشورتی اجرایی پیشگیری از سوانح و حوادث ، از همکار محترم و قانونمند حوزه روابط عمومی دانشگاه آقای منوچهر گودرزی که به مدت دوسال پی درپی کارنامه درخشانی عاری از هرگونه تخلف ترافیکی داشتند، با اهدای لوح تقدیر از پلیس راهور استان و هدیه از طرف دانشگاه علوم پزشکی تقدیر بعمل آمد.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 4360
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53296858 تعداد بازديد زيرپورتال: 1915566 اين زيرپورتال امروز: 1201 سایت در امروز: 29388 اين صفحه امروز: 17