تازه ها
توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های تنفسی و کرونا

1398/12/28 چهارشنبه

عطیه رزازی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، درخصوص رعایت نکات تغذیه‌ای برای پیشگیری و کنترل بیماریهای تنفسی و کرونا رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای را یادآور شد:

  • مصرف روزانه سبزی و سالاد با آبلیمو ترش و یا آب نارنج تازه
  • مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه
  • مصرف پیاز خام همراه با غذا به دلیل داشتن ویتامین c
  • خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن
  • خودداری از مصرف غذاهایی که کامل نپخته است مانند تخم مرغ عسلی
  • استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات و تخم مرغ
  • اجتناب از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین

وی خاطر نشان کرد که کمبود دریافت موادغذایی و ویتامین‌های C,D,E احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد.

http://www.qums.ac.ir