برگزاری نشست بررسی اشکالات اجرای برنامه های سلامت کودکان در سامانه سیب

نشست بررسی اشکالات اجرای برنامه های سلامت کودکان (مراقبت های ادغام یافته کودک سالم، شیرمادر و ناخوشی های اطفال) در سامانه سیب در 24 مرداد ماه 1396 ، در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مهندس آرمان لطیفی، کارشناس شرکت دانش پارسیان و فاطمه بابایی و شهرزاد مهرآئین، کارشناسان کودکان معاونت بهداشتی، جهت 11 نفر از کارشناسان کودکان و شیرمادر ستاد شهرستان ها اجرا شد،
 ابتدا مهرآئین ، توضیحاتی در خصوص مشکلات کلی سامانه سیب در ثبت اطلاعات و استخراج شاخص های برنامه کودکان ارائه دادند و سپس مهندس لطیفی، قسمت های مختلف سامانه و کاربرد های آن را به حضار آموزش دادند.
در ادامه بحث و تبادل نظر با کارشناسان، درخصوص مشکلات سامانه صورت گرفت و مقرر شد اشکالات و پیشنهادات کارشناسان توسط کارشناس شرکت دانش پارسیان به طراحان سامانه سیب اعلام گردد و نتیجه به اطلاع کارشناسان رسانده شود.