4

به بهانه روز جهانی شیر مصادف با 12 خرداد ماه ، عطیه رزازی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه استان عنوان کرد ، مطابق بررسی  استپ سال 95  در استان قزوین فقط 25 درصد گروه سنی بالای 18 سال به میزان کافی شیر و لبنیات استفاده می کنند . با توجه به هرم غذایی جامعه ایرانی هر فرد باید 3 سهم از شیر و سایر لبنیات در روز استفاده کنند . مصرف این محصول مغذی بعنوان یک غذای کامل در همه گروه‌های سنی بویژه کودکان و نوجوانان، مادران باردار و سالمندان و همچنین بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و سرطان توصیه می شود.

چرا باید روز جهانی شیر را جشن بگیریم :

• چون شیر غذای کاملی است و خیلی ها در دنیا از جمله مناطق محروم کشور خودمان ایران از سوء تغذیه رنج می برند.
  •  چون شیر برای سلامتی عروق مفید است و خیلی افراد در دنیا از جمله کشور خودمان ایران از بیماری‌های قلبی و عروقی رنج می برند.
  • چون شیر برای افزایش میانگین قد جوانان کشور مفید است و در ایران متاسفانه شاهد کاهش میانگین قد هستیم.
  • چون شیر برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان مفید است و خیلی از خانواده‌های ما هزینه‌های درمانی سنگینی برای پوکی استخوان می‌پردازند.
  • چون سرانه مصرف شیر در ایران خیلی کم است و عزیزان ما چون از فواید شیر مطلع نیستند، سلامت خودشان را در معرض خطر قرار میدهند.

می خواهیم با آگاهی بخشی درباره شیر و لزوم مصرف روزانه دو لیوان شیر و محصولات لبنی آینده سلامت مردم کشورمان رو تضمین کنیم.