توزیع مکمل های دارویی از مهرماه 93 تاکنون برای گروههای هدف در خانه های بهداشت
درنشستی با حضور کلیه کارشناسان بهداشت خانواده و اموردارویی مرکز بهداشت استان و شهرستانها درمعاونت بهداشتی دانشگاه، روند درخواست، دریافت و توزیع مکمل های حوزه بهداشت برای گروههای مختلف هدف شامل: کودکان، مادران، سالمندان و میانسالان مورد برسی وبحث و تبادل نظر قرارگرفت.
دراین نشست نمایندگان شهرستانها ضمن ارائه آمار واجدین شرایط و میزان مصرف مکمل ها، فرایندو نحوه نگهداری دارو در انبارهای مراکز و خانه های بهداشت تحت پوشش را اعلام نموده و برای رفع مشکلات موجود راهکارهای مناسب را ارائه دادند.
لازم به ذکراست که گزارش اعلام شده ازطرف شهرستانها در نشست مشترک مدیران شبکه های بهداشت و درمان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه مطرح گردید و مدیران شبکه های بهداشت و درمان ، متعهد به اجرای دستورالعمل ها و نظارت دقیق تر مطابق با چک لیست های مربوطه برای درخواست و توزیع بین گروه های مختلف هدف شدند. همچنین مشکلات شرایط نگهداری مکمل ها در برخی مراکز به علت فراهم نبودن مکان مناسب، در دستور کار اقدامات اجرایی شبکه های بهداشت و درمان قرار گرفت.
دکتز یزدی مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه در این جمع اظهارداشت: ازسال 1392 تا مهر 1393 به علت فراهم نبودن بودجه ، مکمل های مورد نیاز فراهم نشده بود که با همت مسئولین دانشگاه و معاونت بهداشتی ازمهرماه 93 تاکنون تلاش شده است برای مراکز بهداشتی درمانی روستایی، شهرهای زیر 20 هزار نفر و شهرهای 20 تا 50 هزار نفر این مکمل ها خریداری و توزیع شود.