ن1

ن2

ن3

نمایشگاه 1
قدردانی معاون بهداشتی وزارت بهداشت از اقدامات بهداشت دهان و‌ دندان در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
در دومین ‌سالگرد ‌اجرای طرح تحول ‌سلامت دهان و دندان و به مناسبت ‌روز دندانپزشکی، دکتر علی اکبر ‌سیاری، معاون بهداشتی ‌وزارت بهداشت با همراهی دکتر حمید صمد زاده، رئیس اداره سلامت دهان و دندان  این وزارت خانه، در‌‌ نمایشگاه دهان و دندان حضور یافت و ضمن بازدید از ‌غرفه دانشگاه علوم پزشکی استان‌ قزوین و‌ مشاهده عملکرد ‌دهان و دندان ‌معاونت بهداشتی، از فعالیت ‌این حوزه ‌تقدیر و تشکر کرد.
این نمایشگاه‌ با حضور پُرشور  کلیه‌ دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور، روز 21 فروردین 1396 در سالن نمایشگاه های ‌هتل المپیک تهران برگزار شد.
در آیین آغاز به کار نمایشگاه،‌ دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه و دکتر مامک عادل، رییس دانشکده  دندانپزشکی  دانشگاه ، دکتر اکبر یوسفی ،کارشناس مسؤول دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه نیز حضور داشتند.
شایان ذکر است، دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ارایه خدمات ‌دهان و دندان در سال 1395 رتبه چهارم کشور را کسب کرده است.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 19153
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53367763 تعداد بازديد زيرپورتال: 1916617 اين زيرپورتال امروز: 435 سایت در امروز: 13867 اين صفحه امروز: 3