• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۲/۱۷
فراخوان پذیرش بهورز - اسفندماه سال 1400

به اطلاع می رساند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قزوین در نظر دارد به منظور تامین نیروی بهورز مورد نیاز خود جهت خانه های بهداشت روستایی تحت پوشش مشروحه زیر تعداد 27 نفر بهورز زن و 18 نفر بهورز مرد بصورت قرارداد کارمعین از بین افراد واجد شرایط و بومی (بر اساس دستورالعمل مندرج در فراخوان) از طریق آزمون ومصاحبه پذیرش نماید.

نحوه ثبت نام و مدارك مورد نیاز:

ثبت نام از روز شنبه 1400/12/21 لغایت روز پنج شنبه  1400/12/26 انجام مي گيرد و این بازه زمانی به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.

داوطلبان بايستي  دربازده زمانی مذکور مدارک مورد نیاز را  از طریق پست پیشتاز به ادرس قزوین - بلوار آزادگان (غیاث آباد)- نبش خیابان مفتح- ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه- معاونت بهداشتی دانشگاه و مرکز بهداشت واحد حراست با کدپستی 53135-34148 ارسال نمایند.

لطفاً ابتدا فایل زیر را دانلود و به صورت کامل مطالعه نمایید و در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت نام اقدام فرمایید.

دریافت فایل  "فراخوان پذیرش بهورز - اسفندماه 1400"

دریافت فایل فرم شماره 2- تأییدیه محل سکونت داوطلبین بهورزی

دریافت فایل فرم تعهد نامه