• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۲/۲۵
پیام تبریك معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت سال جدید

با ســـلام

بهار پیوندی دوباره، با سرآغاز حیات و جوشش است و این خود تلنگری است در آغاز هر سال، برای حرکتی دوباره در مسیر کمال؛ نمادی است برای تغییر از انفعال به تکاپو؛ جلوه‌ای از سرسبزی بیرونی‌ست که نشاط و سرزندگی درونی را در پی خواهد داشت. همکاران گرامی؛ این روزها که شکوفه‌های درختان می‌خندند و گل سرخ پر از حس زندگی است، از زحمات طاقت فرسا و ارزشمند یکساله شما تلاشگران عرضه سلامت استان تشکر و قدردانی می نمایم. در آستانه آغاز سال نو برخود لازم می دانم ضمن تبریک و شادباش میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، فرارسیدن بهار طبیعت و عید باستانی نوروز را به تمامی اساتید، همکاران، دانشجویان و تمامی فعالان عرصه سلامت، تبریک و شادباش عرض نموده و برای همگان سالی توأم با عزت و سربلندی همراه با سلامتی و آسایش آرزو می‌نمایم.

دکتـر جـلال رحمـانی

معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان قزوین