• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
پیام تبریک دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین
بمناسبت فرا رسیدن هشتم اردیبهشت 1401 به عنوان روز جهانی بهداشت حرفه‌ای

امروزه سلامت و امنیت محیط های کار و شرایط کارکنان و کارگری بر هیچکس پوشیده نیست و مهندسین بهداشت حرفه‌ای، می‌کوشند تا با نگهداری و بهبود حداکثر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی کارکنان مشاغل مختلف؛ با پیشگیری از خطرات تهدید‌کننده‌ی سلامت، مطالعه‌ی شرایط نامناسب محیط کار و اثرات سوء آن بر تندرستی؛ در جهت سالم‌سازی و بهسازی محیط کار، گام‌های موثری برای رشد و پیشرفت بردارند.

اینجانب فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را به تمامی همکاران گرامی بهداشت حرفه ای شاغل در دانشگاه علوم پزشکی ، در سطح صنایع و کلیه کارگران و کارفرمایان گرامی تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت و موفقیت و سلامتی را برای این عزیزان و خانواده محترمشان مسئلت می نمایم.

« دکترجلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین»

6.0.9.0
    V6.0.9.0