• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۷
پیام دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین
بمناسبت گرامیداشت هفته سلامت

با توجه به اهمیت حیاتی بهداشت و سلامت، همزمان با دنیا، در کشور ما هر ساله یک هفته به سلامت اختصاص داده می‌شود و در این راستا امسال نیز از 17لغایت 23 اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، با عنوان هفته سلامت و با شعار " سلامت ما ، سلامت سیاره ما" نامگذاری شده است. سلامت و بهداشت یکی از مهم ترین مولفه های زندگی انسانی و بنیان توسعه پایدار در هر کشوری است. لذا هفته سلامت فرصتی مغتنم برای بیان اهمیت سلامت در زندگی فردی و اجتماعی، تبیین جایگاه آن در تحقق توسعه مداوم و پایدار، اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ سلامت است.

همکاران و مسئولان حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تلاش نمایند که با برگزاری برنامه های متنوع در راستای ارتقای فرهنگ سلامت تلاش نموده و خدمات و دستاوردهای مربوط به این حوزه را به اطلاع عموم برسانند و زمینه عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت را فراهم آورند.

اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاشهای ارزنده همه دست اندرکاران بخش حوزه سلامت، دستگاه‌های اجرایی، سمن‌ها و مردم مسئولیت پذیر و حامی و همراه سلامت، آغاز هفته سلامت را به همه مردم شریف استان قزوین و به ویژه همکاران حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی قزوین و همه عزیزانی که در حفظ سلامت مردم نقش دارند، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون یکایک این عزیزان را مسئلت می نمایم.

« دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین»

6.0.9.0
    V6.0.9.0