• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین:
با توجه به افزایش موارد ابتلا به كووید 19هم استانی ها نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تكمیل نوبت واكسیناسیون اقدام نمایند

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار نمود: با عنایت به افزایش موارد ابتلا به کووید 19در سطح استان قزوین درطی سه هفته اخیر، رشد حدود 30 درصدی در مراجعین سرپای داشته ایم، لذا اعلام می شود که رسما وارد موج جدیدکووید شده ایم که ضرورت دارد تمام  هم استانی های عزیز نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و حتی الامکان عدم حضور در تجمعات عمومی را موردتوجه قرار دهند، و راه کار موثر دیگر در مقابله با بیماری کووید، افزایش پوشش واکسیناسیون می باشد، لذا  توصیه می شود افراد جهت دریافت و تکمیل واکسیناسیون خود به واحد های بهداشتی و درمانی پیش بینی شده در سطح استان اقدام نمایند .

به گفته معاون بهداشت دانشگاه:  بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت همه کسانی که شش ماه از نوبت قبلی واکسن آنها سپری شده مشمول دریافت نوبت یادآور هستند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0