• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین:
واحد های بهداشتی درمانی برای ارائه خدمات واكسیناسیون كووید-19 سازماندهی شده اند

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان قزوین اعلام نمود : در سطح استان قزوین کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت شهری و همیچنین در سطح روستاها کلیه خانه های بهداشت برای انجام واکسیناسیون افراد واجد شرایط سازماندهی شده اند .

معاون بهداشت دانشگاه بیان نمود: در سبد واکسیناسیون استان 7 نوع واکسن موجود است که لیست مراکز به همراه آدرس ، ساعت فعالیت و نوع واکسن موجود، در پرتال معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بارگزاری شده است .

به گفته این مقام مسئول: به منظوراستفاده مناسب از ظرفیت واکسیناسیون برای مقابله با موج جدید بیماری، تاکید می گردد تا  تمام افراد واجد شرایط طی 6-4 هفته نسبت به دریافت واکسن اقدام نمایند.

ایشان یادآور شد : در صورت دستیابی به پوشش 90- 85 درصدی واکسیناسیون  عبور از موج پیش رو با کمترین آسیب و کمترین موارد بستری و مرگ و میر امکان پذیرخواهد بود.

6.0.15.0
    V6.0.15.0