• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
برنامه مكمل یاری كودكان 5-2 سال با مگادوز ویتامین A در استان قزوین آغاز شد

عطیه رزازی، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد: برنامه مکمل یاری کودکان 5-2 سال با مگادوز ویتامین A  در استان قزوین آغاز شد .

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با اعلام این خبر افزود: ویتامین A  یکی از ویتامین‌های محول در چربی است که نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن به ویژه در مقابل بیماریهای عفونی (سرخک، اسهال و عفونت های دستگاه تنفسی) و رشد و تکامل کودکان دارد. با توجه به تقویت سیستم ایمنی کودکان در مقابل بیماریهای شایع مانند کووید- 19، مکمل یاری با این ویتامین در این گروه سنی بسیار دارای اهمیت می باشد.

مکمل یاری در گروه سنی 5- 2 سال کلیه کودکان تحت پوشش استان قزوین از مرداد ماه سال 1401 در استان قزوین در کلیه واحدهای بهداشتی تحت پوشش آغاز می شود.

والدین و کودکان این گروه سنی با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و دریافن نوبت اول این مکمل می توانند ضمن تامین نیاز تغذیه ای این کودکان و تقویت سیستم ایمنی آنها در مقابع عفونت ها، باعث رشد وتکامل بهتر کودک خود شوند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0