• ساعت : ۰۹:۱۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
حساس سازی اعضای خانه مشاركت مردم در سلامت در خصوص افزایش موارد ابتلا به كرونا در استان قزوین

نسرین درخشان زاده، کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از برگزاری جلسه حساس سازی اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت در خصوص افزایش موارد ابتلا به کرونا در استان  خبر داد. جلسه آموزشی با حضور اعضاء خانه مشارکت مردم در سلامت با موضوع بیماری کووید – 19 و با تاکید بر "واکسیناسیون نوبت یادآور " در دوم مرداد ماه 1401، محل ستاد معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

درخشان زاده در این جلسه ضمن اعلام آخرین وضعیت بیماری در دنیا، منطقه، کشور و استان، از افزایش موارد بیماری و تغییر وضعیت رنگ بندی شهرستانهای استان قزوین در طی چند هفته اخیر خبر داد. در این جلسه با بیان رویدادهای مهم در حال وقوع در تجمعات انسانی از جمله بازگشت حجاج، آغاز ماه محرم و مراسمات این ماه، خواستار مشارکت اعضای این نهاد در تقویت اجرای برنامه های مقابله با کووید – 19 با تاکید بر واکسیناسیون علیه این بیماری به ویژه واکسیناسیون نوبت یادآور شد.

درخشان زاده گفت: کلیه افراد بالای 18 سال که 6 ماه از آخرین نوبت تزریق انها سپری شده است بایستی در اولین فرصت در نزدیک ترین محل واکسیناسیون کووید – 19 حضوریافته و با یکی از واکسنهای در دسترس واکسیناسیون حود را تکمیل نمایند.

بنابر گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، محل های انجام واکسیناسیون کووید – 19 در سطح استان در سایت معاونت بهداشت دانشگاه بارگزاری شده و در دسترس عموم می باشد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0