• ساعت : ۱۱:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
برنامه سلامت در ایام محرم و اربعین سالار شهیدان بررسی و پیگیری شد

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان قزوین در جمع مسولین دستگاه های اجرایی استان قزوین در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۱ گفت: اجتماعات مربوط به ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) باید با رعایت مسایل بهداشتی همراه باشد وگرنه می تواند در گسترش بیماریهای واگیردار تاثیر داشته باشند. در حال حاضر بیماریهای کرونا، وبای التور و تب کریمه کنگو در کشور های همسایه از جمله عراق وجود داشته و باید برای سفر زائران اربعین سالار شهیدان از الان برنامه ریزی کرد.
وی افزود: تکمیل واکسیناسیون کرونا و رعایت مسایل بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک و فاصله فیزیکی و جداسازی افراد دارای علائم می تواند در پیشگیری از بیماری کرونا موثر باشد و عزاداران و زائرین عزیز باید به مسایل بهداشتی توجه کافی داشته باشند.
ایشان در ادامه گفت: وبای التور و طغیان های آب و غذا نیز به واسطه مصرف غذاهای نا مطمئن و غیر بهداشتی و رعایت نکردن بهداشت فردی به افراد منتقل می شوند و باید به بهداشت آب و مواد غذایی در این ایام توجه کرد.

گفتنی است این جلسه در معاونت بهداشت دانشگاه و در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۱ به منظور حفظ سلامت عزاداران و زائرین اباعبدالله الحسین (ع) برگزار شده و کارشناسان مرکز بهداشت استان و ادارات به گفتگو و تصمیم گیری برای سلامت در ایام عزاداری محرم و صفر و پیاده روی اربعین اقدام نمودند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0