۱۴۰۱/۰۵/۱۸
با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی قزوین
كمیته دانشگاهی بیماریهای غدد و متابولیك برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین: کمیته دانشگاهی بیماریهای غدد و متابولیک با رویکرد بیماری دیابت و بیماری هیپوتیروئیدی نوزادان با حضور دکتر عبدالله دیدبان ، ریاست دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی قزوین، معاونین دانشگاه، فوکال پوینتهای برنامه، رئیس گروه وکارشناسان مرتبط معاونت بهداشت دانشگاه در محل دفتر ریاست دانشگاه 12 مرداد 1401، تشکیل گردید.

در این کمیته در خصوص میزان شیوع این بیماریها در استان قزوین و راههای پیشگیری و کنترل آنها و راهکارهای درمان موثر و به­موقع این بیماریها بحث و تبادل نظر گردید. مقرر گردید با همکاری معاونت آموزشی و معاونت بهداشت ازآموزشهای هدفمند و نوین در ارائه دهنگان خدمت و بیماران استفاده گردد و با همکاری معاونتهای درمان و غذا و دارو جهت مصرف صحیح دارو در بیماران مشاوره های لازم صورت گیرد و همچنین در جهت تسهیل ارجاع بیماران به متخصص مربوطه اقدامات و ارزیابی­های لازم توسط معاونت بهداشت و معاونت درمان انجام شود.