• ساعت : ۰۷:۴۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
دكتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی قزوین در پیامی هفته پدافند غیر عامل را گرامی داشت

بسمه تعالی

مقام معظم رهبری (مد ظله العالی): پدافند غیرعامل یک اصل برای همیشه است و نباید با هیچ بهانه و توجیهی متوقف شود.

پدافند غیرعامل به عنوان یکی از ساده‌ترین راه‌ها، کم هزینه‌ترین شیوه‌ها و صلح‌آمیزترین روش‌های دفاع یک دولت و ملت در مقابل دشمنان خود؛ از جمله مهم‌ترین عوامل اقتدار و توفیق دولت‌ها در حفظ و گسترش امنیت ملی و زمینه‌ساز توسعه متوازن و پایدار و عامل دستیابی به رفاه و توسعه همه‌جانبه است .

بدون شک بهترین و اثربخش‌ترین راه مقاوم‌سازی در مقابل تهدیدات خارجی، استفاده از پدافند غیرعامل است چرا که با اتخاذ تدابیر اساسی و مقاومت مدبرانه در مواقع بروز بحران، کشور را در برابر حملات دشمن مصون می‌دارد.

هفته پدافند غیرعامل فرصت مغتنمی خواهد بود تا کلیه مدیران و مسئولین مراکز بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان استان قزوین با اندیشه ای راهبردی این وظیفه ملی را که در بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نیز بر آن تاکید گردیده است، سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

در حال حاضر در کلیه مراکز بهداشت خدمات ارزشمندی از جمله پیشگیری از بیماریها، مراقبت از سلامت، واکسیناسیون، تشخیص و درمان سرپایی، دندانپزشکی و خدمات بهداشتی گسترده دیگر ارئه می شوند که برای افزایش توان پیشگیری و کاهش اثرات ناشی از تهدیدات مرتبط با پدافند غیر عامل، لازم است تمهیداتی در کلیه شبکه های بهداشت و درمان و مراکز خدمات جامع سلامت و کلیه واحد های بهداشتی تابعه در استان قزوین برنامه ریزی و اجرا شوند.

اینجانب فرا رسیدن هفته پدافند غیرعامل 1401 را گرامی داشته، توفیق روزافزون مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی را در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی به خصوص فرهنگ سازی در زمینه بکارگیری اصول پدافند غیرعامل در بین شبکه های بهداشت و درمان و واحدهای تابعه مرکز بهداشت استان قزوین را از خداوند متعال خواستارم.

"دکتر جلال رحمانی – معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین"

6.0.15.0
    V6.0.15.0