• ساعت : ۱۳:۳۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۰۹
برنامه مكمل‌یاری دانش‌آموزان دوره متوسطه در سال تحصیلی 1402-1401 آغاز شد

با شروع سال تحصیلی و حضور دانش‌آموزان در مدارس، برنامه مکمل‌یاری دانش‌آموزان دوره متوسطه در سال تحصیلی 1402-1401  استان قزوین آغاز شد.

مکمل‌یاری دانش‌آموزان با آهن و ویتامین D  به منظور تامین نیازهای مهم نوجوانان در دوران رشد و بلوغ در طول سال تحصیلی انجام می‌شود. در این برنامه مکمل آهن به مدت 4 ماه برای دانش‌آموزان دختر و مکمل ویتامین D برای دانش‌آموزان دختر و پسر به مدت 9 ماه داده می‌شود.

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در مراسم افتتاحیه این برنامه سوم آبان ماه 1401، که در مدرسه الزهرا شهرستان خرمدشت برگزارشد، با بیان آن مطلب که سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت نیروی انسانی سودمندترین سرمایه گذاری است، افزود علیرغم محدودیت‌های شدید مالی در این حوزه، تامین مکمل‌های دارویی کودکان و نوجوانان به منظور اهمیت تامین نیازهای این گروه سنی در دوران رشد و بلوغ در اولویت‌ می باشد.

دکتر رحمانی، در بخش دیگری از صحبت‌ها، ضمن اشاره به نقش ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت دانش آموزان، خاطر نشان کردند از آنجایی‌که دانش آموزان دختر مادران فردا هستند، رشد و تکامل و سلامت آنها از اهمیت بیشتری برخوردار است و در سلامت نسل آینده نیز نقش مهمی دارند.

در پایان به دانش آموزان به قید قرعه جوایزی اهدا شد و اولین دوز مکمل را دریافت نمودند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0