• ساعت : ۰۸:۲۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۱۸
دسترسی آزادانه به دانش برای هر كسی و در هر مكان می تواند نقش اساسی در دستیابی به آینده ای پایدار و عادلانه داشته باشد

رفعت یاحقی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، گفت: در دسترس قرار دادن نتایج تحقیقات علمی، انتشارات، داده‌ها و نرم‌افزارها و ترویج آن­ها میان تمام سطوح جامعه در سطح ابتدایی یا حرفه‌ای و باز بودن دروازه‌های علم به روی همگان، نقش اساسی در دستیابی به آینده ای پایدار و عادلانه دارد.

وی افزود: به مناسبت «هفته جهانی دسترسی آزاد اطلاعات» از کارشناسان حوزه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت و همکاران حوزه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی قزوین که در تهیه مقاله با عنوان « مطالعه مبتنی بر جمعیت در مورد پیش‌بینی‌کننده‌های تمایل به دریافت واکسن  19- COVID در ایران» همکاری داشته اند، جهت انتشار به­ صورت دسترسی آزاد در ELZEVIER ( یکی ازبزرگترین ناشرین مطبوعات علمی جهان ) و کمک به حل بزرگ­ترین معضل جهانی بهداشت (کووید 19) ، از طریق ارسال ایمیل، تقدیر به ­عمل آمده است.

6.0.15.0
    V6.0.15.0