• ساعت : ۰۷:۳۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین:
نزدیك به 14 درصد افراد بالای 25 سال استان قزوین مبتلا به دیابت هستند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام اینکه بر اساس آخرین مطالعه انجام شده، 13.9 درصد افراد بالای 25 سال استان، مبتلا به دیابت هستند؛ گفت: عدد مذکور در کشور، 14 درصد است و در جهان نیز از هر10 بزرگسال، یک فرد با دیابت زندگی می­کند. دکتر جلال رحمانی افزود که تقریبا نیمی از این افراد از ابتلای خود به این بیماری آگاه نیستند.

توقف بروز دیابت تا سال 1404

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر استان قزوین هم اظهار کرد: یکی از  اهداف سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری­های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط ، "توقف بروز دیابت تا سال 1404" است.

دکتر نسرین تنکابنی با تاکید به اینکه باید با تکیه بر آموزش و اطلاع ­رسانی، از ابتلای افراد جدید به این بیماری جلوگیری کرد؛ گفت: یکی از فعالیت­هایی که انجام می­شود برگزاری هفته ملی دیابت در روزهای 21 تا 27 آبان ماه هر سال است. وی با اذعان به اینکه پویش امسال، نیاز به دسترسی بهتر به آموزش با کیفیت دیابت برای متخصصان سلامت و افرادی که با دیابت زندگی می­کنند، تمرکز دارد؛ گفت: متخصصان مراقبت­های بهداشتی، باید بدانند چگونه بیماری را زود تشخیص دهند و بهترین مراقبت ممکن را ارائه دهند.

دسترسی داشتن مداوم به آموزش ها

کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر نیز بیان کرد: افراد مبتلا به دیابت، برای درک وضعیت خود، و انجام خودمراقبتی روزانه ضروری جهت حفظ سلامتی و جلوگیری از وقوع عوارض، به آموزش مداوم دسترسی داشته باشند. فاطمه ناجی، اضافه کرد که بیماران دیابتی، باید دانش خود را درباره این بیماری به روز رسانی کنند و بتوانند آگاهانه در مورد شرایط خود تصمیم بگیرند.

گفتنی است، روز جهانی دیابت، بزرگ ترین کمپین آگاهی از دیابت در جهان است و هر ساله در ۱۴ نوامبر( مصادف با 23 آبان )  با تعیین یک شعار برگزار می شود. شعار هفته دیابت سال 1401" با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم " ­است.

6.0.15.0
    V6.0.15.0