• ساعت : ۱۴:۴۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۹/۰۱
كاهش انگ و تبعیض اچ‌آی‌وی/ایدز از اهداف اصلی برنامه كنترل ایدز می باشد

در راستای پنجمین برنامه ملی استراتژیک کنترل عفونت اچ ای وی کشور، کارگاه آموزشی سه روزه تشکیل هسته مدرسین استانی با  رویکرد نوین آموزش و تست اچ ای وی با هدف کاهش انگ و تبعیض این بیماری در تاریخ 28، 29 و 30 آبان ماه 1401، با حضور نمایندگان ادارات و سازمانها، نماینده معاونت درمان، کارشناسان ایدز شهرستانها  و سکینه باجلان، عضو کمیته تخصصی آموزش و اطلاع رسانی وزرات بهداشت در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار گردید .هدف از برگزاری این کارگاه تربیت مدرسین در سطح استان قزوین  جهت تربیت مربی و گسترش آموزش و اطلاع رسانی اچ ای وی به صورت استاندارد از طریق افراد آموزش دیده برای جمعیت تحت پوشش هر ارگان می باشد.

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دراین کارگاه، به اهمیت کنترل ایدز درکشور و استان قزوین و بهترین راه پیشگیری از ایدز آموزش و افزایش اگاهی در سطح جامعه اشاره کرد. درادامه دکتر بهزادنجف پور، رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیرمعاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، بیان کرد :کاهش انگ و بدنامی اچ‌آی‌وی از اهداف اصلی برنامه کنترل اچ‌آی‌وی است که مبنای اصلی برای رسیدن به سایر اهداف برنامه کنترل این بیماری می باشد و ابراز امیدواری کرد که تشکیل این کارگاه بتواند به پیشبرد اهداف کنترل ایدز در استان کمک کند .

در ادامه کارگاه با مشارکت فعال نمایندگان سازمان هلال احمر، اداره امور زندانها، اداره کل بهزیستی، نیروی انتظامی، سپاه صاحب الامر، لشگر 16 زرهی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه بین الملل امام خمینی، معاونت درمان و کارشناسان ایدز شهرستانها ی تابعه به مدت سه روز با رویکرد نوین آموزش و نحوه انجام صحیح رپید تست اچ ای وی برگزار شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0