• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین :
استفاده از پیام رسان های پرمخاطب در دوران كووید 19 نقش موثری در ارتقاء سواد سلامت مردم داشته است

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در جلسه تقدیر از کارشناسان آموزش و ارتقاء سلامت به بهانه­ ی هفته جهانی «سواد سلامت و رسانه» که در تاریخ 22آبان1400، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد،بیان نمود که: پاندمی کووید 19، امکان برگزاری آموزش­های حضوری را محدود نمود و نقش پیام­ رسان های پرمخاطب را در افزایش آگاهی و ارتقاء سواد سلامت مردم پررنگ نمود.

ایشان ضمن تقدیر از ارسال بیش از 28000 پیام با بیش از 35 میلیون بازدید، در خصوص ترغیب و اقناع مردم برای افزایش پوشش واکسیناسیون تا 95 درصد در استان قزوین، تاکید نمود.

رفعت یاحقی، رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت استان قزوین ضمن مغتنم شمردن وجود فضای مجازی برای دسترسی به گروه­های مختلف مردم از جمله سفیران، دانش ­آموزان، مادران و ... گفت: کارشناسان آموزش سلامت در کنار سایر همکاران گروه­های فنی، تمامی همت خود را در افزایش آگاهی مردم و بهره ­برداری از این امکانات به ­کار گرفته و پیام­های متناسب با نیاز روز، از پیشگیری و کنترل کرونا تا اهمیت واکسیناسیون و رسیدن به پوشش مناسب را نشر می­ دهند.

V6.0.9.0