• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
  • کد خبر : ۱۵۷۴۶
نحوه اجرای برنامه تشخیص، درمان و مراقبت بیماری آسم استان قزوین توسط اداره بیماریهای تنفسی وزارت بهداشت پایش شد

روند اجرای برنامه تشخیص، درمان و مراقبت بیماری آسم استان قزوین، در تاریخ­های 31خرداد1401 و یکم تیر1401، توسط دکتر مهدی نجمی، رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیماری­های مزمن تنفسی وزارت بهداشت، و معصومه ارجمند پور،کارشناس آن اداره، بازدید شد.

در ابتدا این برنامه درمعاونت بهداشت،استان قزوین پایش شد و در ادامه با همراهی دکتر نسرین تنکابنی، رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین و آمنه احدی­زاده، کارشناس برنامه آسم استان قزوین ، نحوه اجرای این برنامه در ستاد شهرستان تاکستان و مرکز خدمات جامع سلامت شهدا تاکستان مورد پایش قرار گرفت.

در پایان نحوه اجرای این برنامه، نقاط قوت، نقاط ضعف و چالشهای موجود با حضور دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. برنامه تشخیص، درمان و مراقبت بیماری آسم از آبان سال 1398 بصورت پایلوت در شهرستان تاکستان آغاز گردیده است و در حال حاضر 905 بیمار مبتلا به آسم خدمات مراقبت و پیگیری را در شهرستان تاکستان دریافت می­کنند و بر اساس ارزشیابی انجام شده در اسفند 1400، با اجرای این برنامه تعداد بیماران تحت کنترل درمان آسم که یکی از اهداف این برنامه می­باشد، افزایش یافته است.

6.0.15.0
    V6.0.15.0