• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
رعایت اصول پدافند غیر عامل و مدیریت خطر بلایا بسیار ضروری و لازم است

هدف از اجرای اصول پدافند غیر عامل در حوزه نظام سلامت، رعایت اصول پیشگیری و کاهش خسارات و آسیب پذیری به تاسیسات، تجهیزات، نیروهای انسانی و سرمایه های موجود در مراکز خدمات جامع سلامت و مراکز بهداشتی و درمانی تابعه است. این خسارات که در اثر وقوع بحران ها، تهدیدات و تهاجم دشمنان داخلی و خارجی ایجاد و تشدید می شوند، باعث بروز مشکلات مهم در ارائه خدمات نظام سلامت شده و جهت استمرار ارائه خدمات بهداشت و درمان و سایر وظایف محوله به نظام سلامت، رعایت اصول پدافند غیر عامل و مدیریت خطر بلایا بسیار ضروری و لازم است.

در حال حاضر در کلیه مراکز بهداشت خدمات ارزشمندی از جمله پیشگیری از بیماریها، مراقبت سلامت، واکسیناسیون، تشخیص و درمان سرپایی، دندانپزشکی و خدمات بهداشتی گسترده دیگر ارئه می شوند که برای افزایش توان پیشگیری و کاهش اثرات ناشی از تهدیدات مرتبط با پدافند غیر عامل، لازم است تمهیداتی در کلیه شبکه های بهداشت و درمان و مراکز خدمات جامع سلامت، مراکز تشخیص و درمان کرونا، مراکز تجمیعی واکسیناسیون و کلیه واحد های بهداشتی تابعه در استان قزوین برنامه ریزی و اجرا شوند.

اینجانب دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن نکوداشت هفته پدافند غیر عامل، از این فرصت استفاده نموده و به کلیه مدیران شبکه ها و مسئولین مراکز بهداشت و خدمات جامع سلامت استان قزوین تاکید می نمایم برای تداوم ارائه خدمات و کاهش اثرات تهدیدات، اصول پدافند غیر عامل را رعایت نمایند.

V6.0.9.0